A digitális Clear blue (fogamzás jelzős) már kimutatná a terhességet, ha más teszteken már halvány de határozottan kivehető vonal van?
A nem vártam szombaton volt esedékes nem jött meg hála istennek . Szombaton már pozit teszteltem. viszont van itthon még egy clear blue, és a kérdésem lenne, ha holnap reggel megcsinálnám, akkor már az is mutatná ? ((ezek a teszt csíkok sem voltak írtó erősek, de rendesen látszódtak a csíkok))
Az oka: Ezt a tesztet szeretném a párom kezébe adni ... :)
válaszokat előre is köszönöm !
szia , köszi a választ,
ezt tudom , hogy sajna csak 24 óráig látszik , de ha holnap reggel mutatná a teszt már akkor odaadnám a páromnak :)
köszönöm nektek a választ! nagyon izgulok ! :) Na akkor most már gyüjtögetek ! :))))
köszi nektek :)
Sziasztok !
Igen, megcsináltam , de végülis csak ma reggel, nagy volt az öröm, mert kimutatta, és olyan édes volt el is érzékenyült a párom :)
Hatalmas a boldogság !!!
Köszi csajok !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!