Pozitiv ovulácios teszt! Lehetséges lenne hogy sikerült?
2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló gyogyszert es a párommal nagyon szeretnénk kisbabát. Megpróbáltam mindent bevetni amit itt es egyéb oldalakon lehet olvasni például a palastfű teát es vettem egy doboz ovu tesztet is. Alltalaban 29-30naposak a ciklusaim de a gyógyszer szerintem biztosan felborította. A ciklus.hu oldal okt.11-ére húzta be az ovulaciot es gondoltam rá érek majd csütörtök felé tesztelni es gondoltam magamba biztosan negatív lesz, hat igy is lett teszteltem most csütörtökön es egy nagyon nagyon erős pozitiv lett. Es aznap szurlako fájdalmakat éreztem az alhasamban jobb oldalt (Hozzáteszem két naponta vagy 1-2 alkalommal minden nap egyutt vagyunk. ) majd másnap is csináltam egyet es az is pozitiv lett igaz picit halványabb gondoltam szombaton ( tegnap ) is csinálok egyet hat az is pozitiv lett de nagyon halványan. Létezne hogy ennyi napon keresztül pozitiv legyen? Es ha igen akkor mikorra kell be tudni a peteeres valódi idejét???? Ha erdekel valakit szívesen küldök fotót is a tesztekrol ha ugy ertelmezhetobb.
Október 26-30ig nagyon nagyon nem várom!! Van rajtam
Kívül valaki aki hasonló cipőben van ????? Szívesen beszélgetnék a tapasztalatokról!
Köszönöm a válaszokat előre is!
Hogyan lehet hogy tegnap este megint pozitívat teszteltem vele????
Pedig a reggeli hőmérsékletet 37'fok...lehetséges lenne ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!