Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg sikerült végre?...

Tényleg sikerült végre? 13.-án peteérés, 27.-ére "nem várom", tegnap pozitív teszt.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon régóta vágyunk már babára. Ezért nehezen hiszem el.

Szóval utolsó mensi első napja 11.24. Peteérés 13.-án (igen, a ciklusom 33-35 napos, de lepett már meg 37tel is) 27.-re nem várjuk a mensit. Azt hittem PMS, mellfelszülés, meg az alhasam fájdogál, mintha mindjárt megjönne, illetve hulla fáradt vagyok mindentől. Tegnap csináltam reggel egy Clearblue korai tesztet, pozitiv lett halványan. Délután is csináltam mert kolega nem hagyott élni, pozitív lett. És ma reggel is pozitív lett a Clearblue.

El merjem hinni, hogy végre sikerült?

Boldog Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

dec. 24. 23:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Terhes vagy, gratulálok :-) A mindjárt megjön érzés normális, nekem is volt. Nyilván a teszt nem lát a jövőbe, de azért a terhességek többsége sikeres. Nehéz nem agyalni rajta, próbáld elterelni a figyelmed ha rágörgyölnél.
dec. 25. 08:00
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A menzesz szerű görcsök miatt nem kell aggódni, amíg nincs vérzés. Nekem is volt első terhességnél, és mindig úgy éreztem, meg fog jönni. Én is aggódtam, mert nehezen jött össze, de szerencsére nem lett semmi baj.
dec. 25. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!