9 napja késik a menstruációm, 2 teszt negatív. Folyamatosan mindjárt megjön érzésem van napok óta de eddig semmi a fehér folyáson kívül. Lehetséges hogy terhes vagyok a negatív teszt ellenére?
Figyelt kérdés
ma 07:53
1/3 anonim 

válasza:

Valószínűleg nem vagy terhes. Ovudat tudod?
Tervezett baba lenne?
(Babatervezéskor sok nőnek borul a ciklusa, de az esetleges nem kívánt terhesség okozta stressz is okozhat csúszást...)
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából szeretnénk babát de nem görcsölünk rá így abszolút nem mondanám hogy esetleg stresszes lennék és amiatt késne ennyit. Ovulációm február 10 volt. Utoljára január 27én menstruáltam
ma 08:10
3/3 anonim 

válasza:

Honnan tudod, hogy volt ovud? Mivel nem jött meg nem volt akkor ovud. Ovu után napra pontosan jön a mensi vagy lesz pozitív a teszt. Ha csináltál lh tesztet, az lh csúcs nem garancia a tüszőrepedésre. Nagy eséllyel kimaradt egy ovu, vagy majdnem két hetet késett és még nem esedékes a mensi, de még a teszthez is korán lehet.
Azért erre kicsi az esély... inkább csak nem volt ovud sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!