Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Saját tapasztalatok érdekelnén...

Saját tapasztalatok érdekelnének. Van olyan köztetek, aki a fogantatás utáni két hétben/menstruáció késéséig semmit nem érzett, tapasztalt (beágyazódási vérzés, szűrő érzés, fáradtság, stb.), mégis sikerült a baba?

Figyelt kérdés

2024. máj. 6. 16:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod , hogy nem is kell érezni semmit? 🤷‍♀️
2024. máj. 6. 19:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerek. Nemhogy a teszt előtt de még utána sem éreztem egyiknél sem semmit 🤷🏼‍♀️. Sose volt se hányingerem, se émelygésem, se szúrkálás se semmi.
2024. máj. 6. 20:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pont a másik véglet vagyok. Már kb a megtermékenyülés pillanatától produkáltam minden tünetet a két terhességemnél. Lehet csak a tudatalattim szórakozott velem, de mindkettőt megéreztem.

Ettől függetlenül rengetegen vannak akik semmit nem éreznek, esetleg vérzésük is van így nem csinálnak tesztet se (mielőtt félre értene valaki nem állítom azt amit itt sokan, hogy negatív teszttel mestruál valaki akkor az terhes).

Egy szónak is száz a vége, nem vagyunk egyformák. Mindenki eltérően érzékeny a HCG-re. Én már akkor is rosszul vagyok ha nincs is még a szervezetemben.🤣🤣

2024. máj. 8. 16:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különbség nem volt PMS tünetekhez kepest, bar csak kémiai volt. 33. Napon teszteltem, 37. Nap megjött, de abban a 4 napban se éreztem semmi furcsát, ugyanúgy feszült a mellem és a végén tipikus menstruációs gőrccsel jött meg...

Mi lett azóta kérdező?

2024. máj. 22. 23:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült, megjött. :( (azóta már el is múlt)
2024. máj. 23. 21:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom, kitartást! :( :( Új hónap, új esély!
2024. máj. 23. 21:23
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen :) igyekszem pozitív maradni :) köszi :)
2024. máj. 23. 22:15
 18/18 Nórika 2000 ***** válasza:
Azóta mi a helyzet ? Sikerült a baba?
nov. 26. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!