Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja novemberre? Van...

Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️

Figyelt kérdés
Jól jöhet ilyenkor egymás támogatása, vagy csak egyszerűen a "tünetek" megbeszélése. A környezetével az ember általában ilyenekről nem beszél, a férjek meg nem igazán jól viselik a minennapos tünetkeresést, ciklusfigyelést. 😁

2021. okt. 27. 09:26
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/341 anonim ***** válasza:
Ági vagyok. - lemaradt. 😊
2021. nov. 24. 19:25
 132/341 anonim ***** válasza:

Köszönöm Ági

Én is nagyon remélem.

Mindenképpen írok 😊🥰

Az ovu tesztekhez nem tudok hozzászólni sosem csináltam .. terhességi tesztet is ebben a 3 hónapban csináltam még először

Sosem láttam pozitív tesztet 😂 pedig van már 2 gyerekünk de nem tudom nálunk mindig kibírtam ..késett 2 hetet hívtam is a dokit akkor hogy remélem kismama vagyok ☺️ adott időpontot addigra már 7-8 hetes voltam. megéreztem vagy nem is tudom

Ők elsőre összejöttek tervezett babák voltak ..igaz 10 évvel fiatalabb is voltam 😂

Most a 3.várat magára

De remélem nem sokáig

Anikó

2021. nov. 24. 20:02
 133/341 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

129-es szívből gratulálok! ☺️ Olyan jó, én is szeretnék már ilyen szép tesztet.

Nekem hétfőn volt ovum, 14. napon, nálam ez nem jellemző, 11. napon szokott általában.

Így majd csak dec. 7-re nem várom.

Jóstesztet én is tervezek csinálni, kisfiamnál is használtam és a 9. dpo-n elkezdett erősödni a teszt csík.

A hcg teszt pedig 2 nappal később lett extra halvány, addigra az Lh teszt már teljesen pozitív volt. Szóval nekem bevált, mint jósteszt.

2021. nov. 24. 21:57
 134/341 anonim ***** válasza:

Hetfon csinaltam egy tesztet teljesen fehér volt semmi második csík nem volt,ehez képest ma kéne megjönnie de még semmi :D

Szandi

2021. nov. 26. 10:15
 135/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok

En vagyok aki ovukor gombát kapott🤣

Hát azóta is tart a fura ciklus.

Ma vagyok dpo7.3 napja nagy"pattanások"jönnek rajtam ami sose érik be csak eltűnik.az ínyem vérzik ,sose szokott( terhesen mindig vérzett)

Az éjszaka 3× "megébredtem" hogy beszúrt a hasamba jobb oldalon de lehet csak álmodtam🤣🤣

100×biztos vagyok benne h ez se sikerült de mégis reménykedem😊😊

2021. nov. 26. 10:57
 136/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Remélem most leszünk többen is babásak decemberben 😁🤞. Én meg elkezdtem ebben a ciklusban az inozitolt szedni, de gondoltam egyet és málnalevél teat is iszom, meg szedem a baratcserje kapszulát, mert volt itthon. 😅 Már tegnap elkezdett szúrni a hasam, pedig ma a 11. ciklusnapon vagyok még, szóval szerintem korábban lesz tőlük peteérésem. Tegnaptól már tesztelgetek ovu teszttel, hogy biztosan tudjam az ovum. 😁 Ki mikor tesztel majd hcg-vel, meséljetek.

Dorci

2021. nov. 26. 12:27
 137/341 anonim ***** válasza:
Én egy időre kiestem, komplex gond van, véralvadásgátlót fogok majd kapni, nekem most jön egy fél év pihi. De mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok.
2021. nov. 26. 23:14
 138/341 anonim ***** válasza:
Az inszemes voltam 🥺
2021. nov. 26. 23:15
 139/341 anonim ***** válasza:
Ha lent van a hőm akkor nincs baba sajnos ugye? :( Szandi voltam
2021. nov. 27. 04:55
 140/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szandi attól függ, alaphőhöz képest mennyire. Meg hogy hol jársz a ciklusodban. Nemvárt előtt kb egy héttel van egy "ösztrogén csúcs", ami egy napra leviszi a hőt, ebből adódik a trifázisos görbe, bár olyan vélemény is van, hogy a beágyazódáskor esik le egy napra a hő, utóbbit cáfolják gyakrabban. Hátha csak ezt a napot kaptad el.

Alaphőhöz képest kell, hogy fenn legyen, így ha nem hőmérőztél egész ciklusban, nemigen biztos a mostani eredmény, mert nincs mihez viszonyítani. Ha nem így van, nem szóltam. :)

Talán annyi "tapasztalati megfigyelés" van, hogy ha nemvárt körül, nappal, ha egy fél órás pihi után megnézed a hődet és azt tapasztalod enyhe hőemelkedésed van, akkor van esély a babára. De nekem volt ilyen úgy is, hogy nem voltam terhes, csak pár nappal kitolódott a ciklusom.

Sajnos ilyenkor nehéz okosat mondani. Nehéz elengedni a folyamatos önvizsgálatot, ilyenkor egy szalmaszálba is kapaszkodnánk, teljesen megértem.

Csak az idő mondja meg úgyis, mi lesz.

Drukkolok azért!

Dorci, drukkolok! Dec. 1. körül tesztelek hcg-vel, ha...

137-es sajnálom... Fél év múlva, kívánom a legjobbakat!

2021. nov. 27. 08:52
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!