Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
Köszönöm Ági
Én is nagyon remélem.
Mindenképpen írok 😊🥰
Az ovu tesztekhez nem tudok hozzászólni sosem csináltam .. terhességi tesztet is ebben a 3 hónapban csináltam még először
Sosem láttam pozitív tesztet 😂 pedig van már 2 gyerekünk de nem tudom nálunk mindig kibírtam ..késett 2 hetet hívtam is a dokit akkor hogy remélem kismama vagyok ☺️ adott időpontot addigra már 7-8 hetes voltam. megéreztem vagy nem is tudom
Ők elsőre összejöttek tervezett babák voltak ..igaz 10 évvel fiatalabb is voltam 😂
Most a 3.várat magára
De remélem nem sokáig
Anikó
Sziasztok!
129-es szívből gratulálok! ☺️ Olyan jó, én is szeretnék már ilyen szép tesztet.
Nekem hétfőn volt ovum, 14. napon, nálam ez nem jellemző, 11. napon szokott általában.
Így majd csak dec. 7-re nem várom.
Jóstesztet én is tervezek csinálni, kisfiamnál is használtam és a 9. dpo-n elkezdett erősödni a teszt csík.
A hcg teszt pedig 2 nappal később lett extra halvány, addigra az Lh teszt már teljesen pozitív volt. Szóval nekem bevált, mint jósteszt.
Hetfon csinaltam egy tesztet teljesen fehér volt semmi második csík nem volt,ehez képest ma kéne megjönnie de még semmi :D
Szandi
Sziasztok
En vagyok aki ovukor gombát kapott🤣
Hát azóta is tart a fura ciklus.
Ma vagyok dpo7.3 napja nagy"pattanások"jönnek rajtam ami sose érik be csak eltűnik.az ínyem vérzik ,sose szokott( terhesen mindig vérzett)
Az éjszaka 3× "megébredtem" hogy beszúrt a hasamba jobb oldalon de lehet csak álmodtam🤣🤣
100×biztos vagyok benne h ez se sikerült de mégis reménykedem😊😊
Sziasztok! Remélem most leszünk többen is babásak decemberben 😁🤞. Én meg elkezdtem ebben a ciklusban az inozitolt szedni, de gondoltam egyet és málnalevél teat is iszom, meg szedem a baratcserje kapszulát, mert volt itthon. 😅 Már tegnap elkezdett szúrni a hasam, pedig ma a 11. ciklusnapon vagyok még, szóval szerintem korábban lesz tőlük peteérésem. Tegnaptól már tesztelgetek ovu teszttel, hogy biztosan tudjam az ovum. 😁 Ki mikor tesztel majd hcg-vel, meséljetek.
Dorci
Sziasztok!
Szandi attól függ, alaphőhöz képest mennyire. Meg hogy hol jársz a ciklusodban. Nemvárt előtt kb egy héttel van egy "ösztrogén csúcs", ami egy napra leviszi a hőt, ebből adódik a trifázisos görbe, bár olyan vélemény is van, hogy a beágyazódáskor esik le egy napra a hő, utóbbit cáfolják gyakrabban. Hátha csak ezt a napot kaptad el.
Alaphőhöz képest kell, hogy fenn legyen, így ha nem hőmérőztél egész ciklusban, nemigen biztos a mostani eredmény, mert nincs mihez viszonyítani. Ha nem így van, nem szóltam. :)
Talán annyi "tapasztalati megfigyelés" van, hogy ha nemvárt körül, nappal, ha egy fél órás pihi után megnézed a hődet és azt tapasztalod enyhe hőemelkedésed van, akkor van esély a babára. De nekem volt ilyen úgy is, hogy nem voltam terhes, csak pár nappal kitolódott a ciklusom.
Sajnos ilyenkor nehéz okosat mondani. Nehéz elengedni a folyamatos önvizsgálatot, ilyenkor egy szalmaszálba is kapaszkodnánk, teljesen megértem.
Csak az idő mondja meg úgyis, mi lesz.
Drukkolok azért!
Dorci, drukkolok! Dec. 1. körül tesztelek hcg-vel, ha...
137-es sajnálom... Fél év múlva, kívánom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!