Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja novemberre? Van...

Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️

Figyelt kérdés
Jól jöhet ilyenkor egymás támogatása, vagy csak egyszerűen a "tünetek" megbeszélése. A környezetével az ember általában ilyenekről nem beszél, a férjek meg nem igazán jól viselik a minennapos tünetkeresést, ciklusfigyelést. 😁

2021. okt. 27. 09:26
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/341 anonim ***** válasza:

118-as Ági voltam. ELfelejtettem odaírni a nevemet. :)

Decemberben kinek mikor drukkolhatunk?

Én elvileg 1. vagy 2. körül nemvárom. És mivel maradt pár ovutesztem, lehet megnézem "jóstesztként működik el", elvileg 10 dpo körül erősödni kell a második csíknak, úgy, mint középidő felé, de azért nem annyira...

Bár 10 dpo-n már van, akinek a terhes teszt is mutat eredményt, de megfogadtam, csak a nemvárt napján, vagy később tesztelek először.

2021. nov. 23. 09:53
 122/341 anonim ***** válasza:
Szandi vagyok ez a hónap nem sikerült már még nem jött meg de érzem hogy nem sikerült csináltam tesztet és hómező lett ,kb 5 hónapja probálkozzunk de semmi :( voltam orvosnál is
2021. nov. 23. 09:56
 123/341 anonim ***** válasza:

Kitartást Szandi! 5 hónap még teljesen normális, de tudom, ha benne vagyunk, akkor az is soknak tűnik.

mi már majd egy éve próbálkozunk, de volt közben kihagyás, úgyhogy olyan 8 hónap körül.

Ági

2021. nov. 23. 10:01
 124/341 anonim ***** válasza:

Ági

Szia nekem volt olyan h az Lh tesz full erős volt és nem volt baba. Viszont 8-9dpon nekem már mutatta a teszt.

Én is dec elejére nem várom

Dpo 4 en tartok de ez a hónap is eluszott az tuti.

Ovu napján botrány hüvelygombám jött ki. Nyilván a canesten kúp nem segít ovukor. Pms tüneteim vannak. A mellem helyenként fájdogál, a bimbóm nagyon fáj. Dpo 2 valamiért leesett a hőm de azóta is fent van.

O

2021. nov. 23. 10:07
 125/341 anonim ***** válasza:

Én is csináltam ovu tesztet de egyszer sem pozitív :(

Szandi

2021. nov. 23. 10:09
 126/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok.. én december 5-8 között nem várom azért így mert az előző oldalon ahogy írtam előbb lehetett ovum és ezáltál az választ kaptam rá lehet előbb kell megjönnie.. remélem nem fog .. de bizok benne jönni fog mikor jönni szeretne

Drukkolok mindenkinek 😘

Anikó

2021. nov. 23. 11:03
 127/341 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

O sajnálom... Nekem is meggyűlt vele már a bajom.

Akkor nem túl biztos, ez a jósteszt dolog. Azért egy próbát megér, talán kettő tesztem maradt, úgyis új csomag kell a köv. ciklusra, de még egy kicsit optimista vagyok, hátha sikerült most.

Szandi, ez az ovu teszt dolog nagyon érdekes, mert legtöbb helyen azt hallani, délután kell végezni. Viszont arra a tesztre, amit én vettem, reggeli vizelet volt írva, ha jól emlékszem. :O (digitális Clearblue) Aztán kicsit utánaolvastam a neten és arra jutottam, délelőtt és délután is tesztelni fogok. És nagyon érdekes, mert délelőtt jelzett a teszt, szinte a semmiből (mert nem csak a kijelzőt, utána a csíkokat is mindig megnézem). És tényleg, nagyon erős második csíkot mutatott a tesztcsík is, amikor lecseréltem. Majd délután újabb teszt, kijelző már negatív eredményt jelzett és valóban, rengeteget halványodott a második csík délelőtthöz képest... Ha csak délutánonként tesztelek, akkor nekem nincs pozitív eredményem erre a ciklusra. Nem mondom, hogy mindenkinél így van, de nekem ez volt a tapasztalatom.

Anikó, reméljük decemberre egyikünknek sem fog jönni! 😊

Á.

2021. nov. 24. 11:00
 128/341 anonim ***** válasza:

Én csak délután csináltam lehet ez volt a baj 😭

Szandi

2021. nov. 24. 13:33
 129/341 anonim ***** válasza:

[link]

103-as es 114-es vagyok :) ilyen lett most az esti tesztem. Ma holnapra nem vàrom :) nagyon boldogok vagyunk❤️

2021. nov. 24. 19:11
 130/341 anonim ***** válasza:

Gratulálok 129-es!!!

Ma már éreztem azokat a nálam luteális szakaszhoz köthető tüneteket, amiket ilyenkor mindig, petefészek szurkálás, hol jobb, hol bal, szóval minden olyan, mint ilyenkor szokott, nemvárt előtt egy héttel...

Néztem egy Lh tesztet (tudom, nem sok értelme volt, inkább csak kíváncsiságból), picit erősebb volt a második csík, mint pl a középidő előtti teszteken, de csak picivel... ) Többet jósteszttel nem is foglalkozom, elvileg következő szerdán már terhességi teszt is mutatna valamit, ha lesz mit... Most a tünetek miatt kicsit kezdem feladni a reményt. Elfoglalom magam, hogy ne az legyen, mint az utóbbi időben mindig, napi szinten figyelem magam, minden hülyeségnek jelentőséget tulajdonítok, túl korán tesztelek stb... Jövő héten jelentkezem.

Addig is drukkolok mindenkinek! 😊

2021. nov. 24. 19:24
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!