Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
Sziasztok. Mi juniustól probálkozunk de még semmi voltam nőgyogyásznál kiderült hogy gyulladásban volt a méhem kaptam rá kúpot , a prolaktinom is picit nagy.
Azután voltam endokrinologusnál ő azt mondta picit nagy a pajzsmirigyem de amugy van esélyem . Elkezdtem inni a myo sun plikket aztán most probálkozunk.
Sziasztok ebben a hónapban eldöntöttük 2 naponta leszünk együtt.. nagyon kíváncsi leszek mi lesz 1 hónap múlva..☺️ még kb 2 nap és elmúlik.. aztán mindent bele.. Anikó
Sok sikert majd jelentkezetek ti is
Decemberben 🎄🎄 😘👶
Sok sikert neked is Anikó!
Én holnaptól elkezdem a tesztelést, mert vettem 5 olcsó tesztet, kivancsi vagyok hogy alakul 😁😁
Dorci
Na sziasztok!
Reggel teszteltem egy predictorral. Rögtön megjelent rajta a 2. csík, de olyan halvány, hogy nem látom a színét. 😅 Még sosem teszteltem ilyennel, így nem tudom, hogy egyébként látható e a reagens helye. Szétszedtem hátha úgy látszik fotón😄.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!