Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
Első vagyok, az inszemes. Eddig semmit nem éreztem, de ma arra keltem, hogy barnázok, napi 3x szedek progit. 🥺
Nagyon elkeseredtem.
sziasztok
mizu veletek ? én holnap tesztelek :) drukkoljatok
15.
Sziasztok.
Engem 2 napja egésznapos fejfájás és hányinger gyötör és a derekam is eléggé fáj. Ezért én bátorkodtam ma reggel tesztelni egyet. 13.dpo igaz elég halvány de már adott egy kis reményt 🥺 Dalmi
2-eske vagyok az elejéről.
Váó, halkan gratulálok :) pedig utálom ezt a kifejezést :D De ezt a 2. csíkot nem kell nagyítóval keresni :)
Én 9-dpo-n vagyok, nem merek nem várt előtt tesztelni. Nagyon várom már ezt a kis babucit :)
Fiam anno 1 alkalomból fogant és 2 hét késés után teszteltem először :D igazából nem mertem elhinni sem, hogy ilyen könnyen ment :D
PMS tüneteid hogy alakultak? nekem már 2-3 napja le kéne szakadnia a mellemnek de most az egyszer nem jelentkezett a fájdalom :O
Nemrég volt egy kémiai terhességem ott már jóval előbb és sokkal erősebbek voltak a tesztek a nem várt előtt is.
Akkor a melleim iszonyatosan fájtak most éppen, hogy csak érzékeny.
Egy picit félek még 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!