Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
Ó de jó, gyűlnek a pozitív tesztek, gratulálok!
Napsi, nekem netes David tesztjeim vannak itthon. A tüneteit akár még jót is jelenthetnek.
15-ös nagyon drukkolok a reggeli teszteléshez, írj majd kérlek.
Inszemes Mami, hogy vagy? Barnázás elmúlt?
Az inszemes vagyok, aznap délutánra elmúlt. Este már hófehér folyás volt és azóta is. Nem értem mi volt az. 🤔
Néha fájdogál a hasam, de a magnézium segít.
Sziasztok .. én is kiestem 1re nem vártam ma csináltam egy tesztet full negatív lett ..sajnos😥 bár nem jött meg de a 14 napon már túl vagyok tehát biztos nem sikerült..mert ki kellett volna mutatnia akkor
Na de új hónap új remény de remélem a pozitív teszt lesz a karácsonyi ajándékunk 🎄
Aki még nem tesztelt sok sikert kívánok 😊
Sziasztok 4es vagyok
Aszem én is kiestem .
9 dpo negatív teszt. Ha sikerül akkor ilyenkor már van egy halvány vonal,és a beágyazódast is mindig megérzem. Most az is elmaradt.
Nekem még van 3 napom a nem vártig, de hétfőnél előbb nem tesztelek, ha addig nem jönne meg...
Bár kétlem, hogy most így 11 hónap után sikerült volna... :( Nagyon elvagyok már keseredve. 23.-án megyek nőgyógyászhoz és remélem megkezdjük a kivizsgálást.
M/31
Nekem megint csak kémiai volt. Mára már negatív lett a tesztem. 😞
Dalmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!