Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja novemberre? Van...

Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️

Figyelt kérdés
Jól jöhet ilyenkor egymás támogatása, vagy csak egyszerűen a "tünetek" megbeszélése. A környezetével az ember általában ilyenekről nem beszél, a férjek meg nem igazán jól viselik a minennapos tünetkeresést, ciklusfigyelést. 😁

2021. okt. 27. 09:26
 301/341 anonim ***** válasza:

Kedves À

Nagyon sajnàlom,mihamarabbi gyògyulàst kívánok de legalább így az ùj ciklusban több erövel kezdheted és szorítok hogy sikerüljön:)

Ènis sajnos szombat òta a Covidban vagyok,màr kezdek jobban lenni de pont most lett volna ovuláciòm is a napokban így nàlam is kimarad egy ciklus

B *

2022. jan. 27. 16:35
 302/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok Anikó vagyok ..sajnos úgy néz ki a babát elvesztettük.. holnap megyek a dokihoz.. menstruáció görcsök vannak nem vészes de sajnos enyhén vérzek. 😥.. holnap többett tudok mondani .

..kinek mennyi időre sikerült teherbe esni? Nehari de kikellett adnom magamból

2022. jan. 31. 08:16
 303/341 anonim ***** válasza:

Kedves Aniko

Nagyon sajnàlom,de lehet nincs is baj drukkolok hogy holnap jò híreket kapj

2022. jan. 31. 08:54
 304/341 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm
2022. jan. 31. 10:35
 305/341 anonim ***** válasza:
100%

Anikó, én még bízom egy kicsit! Ha nem vérzel erősen, akkor még maradt egy pici remény.

Szorítok!

Á - két hete covidban, nem vészesen, de még mindig tünetesen...

2022. jan. 31. 14:23
 306/341 anonim ***** válasza:
100%

B köszönöm!

Az enyém egyelőre nagyon makacs, nem vészes, nagyon sokat enyhült, de egy "alap köhögés, torokfájás, orrdugulás" megmaradt... :(

Mondják, húzódhat hetekig, hát nekem most ez van, de csak legyűröm. (halkan jegyzem meg, 3 oltás után vagyok... még mindig oltáspárti, de bevallom, nem ezt vártam oltottként...)

2022. jan. 31. 14:25
 307/341 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok voltam ma dokinál .. hát 50-50 esély van ..kaptam progeszteront. De ha csütörtökig nem múlik el vissza kell mennem műtétre .. azt mondta a doki vagy későn fogant vagy megállt a fejlődésben a babó ugyanis a naptár szerint pontosan 7 hetes és 6napos lennék de még csak kb 5 hetes lehetek

Anikó

2022. jan. 31. 19:41
 308/341 anonim ***** válasza:
100%

Anikó, legjobbakat kívánom! Pihenj nagyon sokat, tudom, hogy lehetetlen, de valahogy zárd ki az aggodalmat, néz jó filmeket, bármit, ami eltereli a figyelmedet. Átéltem, tudom miről beszélsz. Nekem nem sikerült. De egy kedves barátnőmnek meg igen, szinte hihetetlen apró, több héttel "lefokozott" embriójából, gyönyörű, normál súlyú baba született! Szívből kívánom így legyen nálatok is.

Á

2022. jan. 31. 19:51
 309/341 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen köszönöm Á..

😘

2022. jan. 31. 22:52
 310/341 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok megint én .. kémiai terhesség lett sajnos 😔😥

Anikó

2022. febr. 1. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!