Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
Kedves À
Nagyon sajnàlom,mihamarabbi gyògyulàst kívánok de legalább így az ùj ciklusban több erövel kezdheted és szorítok hogy sikerüljön:)
Ènis sajnos szombat òta a Covidban vagyok,màr kezdek jobban lenni de pont most lett volna ovuláciòm is a napokban így nàlam is kimarad egy ciklus
B *
Sziasztok Anikó vagyok ..sajnos úgy néz ki a babát elvesztettük.. holnap megyek a dokihoz.. menstruáció görcsök vannak nem vészes de sajnos enyhén vérzek. 😥.. holnap többett tudok mondani .
..kinek mennyi időre sikerült teherbe esni? Nehari de kikellett adnom magamból
Kedves Aniko
Nagyon sajnàlom,de lehet nincs is baj drukkolok hogy holnap jò híreket kapj
Anikó, én még bízom egy kicsit! Ha nem vérzel erősen, akkor még maradt egy pici remény.
Szorítok!
Á - két hete covidban, nem vészesen, de még mindig tünetesen...
B köszönöm!
Az enyém egyelőre nagyon makacs, nem vészes, nagyon sokat enyhült, de egy "alap köhögés, torokfájás, orrdugulás" megmaradt... :(
Mondják, húzódhat hetekig, hát nekem most ez van, de csak legyűröm. (halkan jegyzem meg, 3 oltás után vagyok... még mindig oltáspárti, de bevallom, nem ezt vártam oltottként...)
Sziasztok voltam ma dokinál .. hát 50-50 esély van ..kaptam progeszteront. De ha csütörtökig nem múlik el vissza kell mennem műtétre .. azt mondta a doki vagy későn fogant vagy megállt a fejlődésben a babó ugyanis a naptár szerint pontosan 7 hetes és 6napos lennék de még csak kb 5 hetes lehetek
Anikó
Anikó, legjobbakat kívánom! Pihenj nagyon sokat, tudom, hogy lehetetlen, de valahogy zárd ki az aggodalmat, néz jó filmeket, bármit, ami eltereli a figyelmedet. Átéltem, tudom miről beszélsz. Nekem nem sikerült. De egy kedves barátnőmnek meg igen, szinte hihetetlen apró, több héttel "lefokozott" embriójából, gyönyörű, normál súlyú baba született! Szívből kívánom így legyen nálatok is.
Á
Sziasztok megint én .. kémiai terhesség lett sajnos 😔😥
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!