Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja novemberre? Van...

Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️

Figyelt kérdés
Jól jöhet ilyenkor egymás támogatása, vagy csak egyszerűen a "tünetek" megbeszélése. A környezetével az ember általában ilyenekről nem beszél, a férjek meg nem igazán jól viselik a minennapos tünetkeresést, ciklusfigyelést. 😁

2021. okt. 27. 09:26
 291/341 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen mindenkinek 😘
2022. jan. 15. 07:49
 292/341 anonim ***** válasza:
100%
Anikó
2022. jan. 15. 07:50
 293/341 anonim ***** válasza:
100%
129-es vagyok :) mi azóta 11+1 hetesek vagyunk🥰 31.én megyek majd genetikai UH-ra. Remélem minden rendben. Mindenkinek boldog babavárást és mielőbb + tesztet😇
2022. jan. 15. 09:58
 294/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok

De jo ezeket olvasni :)

Gratulálok Aniko

Dorci vigyázz magatokra nagyon

és 129es örülök nektek :)

Kedves kérdező drukkolok neked tiszta szívből :)

És mindenki másnak mihamarabbi sikeres pozitív teszteket kívánok

B vagyok

Végre megindult a vetélés a méhenkívüli terhességemnél így megúsztam az operálást,még visszakell mennem két hét múlva kontrolára,utána meg remélem újra próbálkozhatunk :)

2022. jan. 15. 10:26
 295/341 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

B szebben és kedvesebben már nem lehet megfogalmazni, ugyanúgy érzek én is. Nagyon megható volt olvasni, hogy már vannak babák!

B a legjobbakat kívánom Neked!

"Számolásos" alapon holnap lenne ovum, de elvileg pihenőn vagyunk... Amit sajnos illő lenne betartani, mert orvosi javaslat.

Ez van...

Mindenkinek drukkolok!

Á

2022. jan. 15. 15:40
 296/341 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen majd írok én is mit mondott a doki.. Anikó
2022. jan. 15. 18:35
 297/341 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok majd csak február 1re kaptam időpontot...🤞🏻 Nehéz 2 hét lesz ...
2022. jan. 17. 10:42
 298/341 anonim ***** válasza:
Köszönöm szèpen nagyon aranyosak vagytokt
2022. jan. 17. 22:19
 299/341 anonim ***** válasza:

Hát sziasztok!

Ilyen nincs! Összeszedtük kettő hete a covidot és ágynak estünk mindketten, nem is kicsit... Kellett elővigyázatosságból a gyógyszer, ami után pihi van megint... Lassan két hete jöttek az első tünetek nálam és most kezdek jobban lenni. Napokban elvileg új ciklust kezdek.

szerintem a betegség miatt és a sok gyógyszer miatt, ezt a hónapot majd elengedjük szépen.

Márciusig pihi.

Remélem mindenki jól van! Aki babás, azoknak jó egészséget, boldog babavárást kívánok!

Aki még előtte van... annak pedig mielőbbi teljesülést!

2022. jan. 27. 16:21
 300/341 anonim ***** válasza:
Á voltam :)
2022. jan. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!