Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 25.körül?

Ki nem várja 25.körül?

Figyelt kérdés
Ki mikor fog/szokott tesztelni? Nekem ez az első hónap a baba projektekben szóval bizakodom :D!?

2021. ápr. 19. 17:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/173 anonim ***** válasza:
100%

Remenykedek kérdező és koszi szépen a drukkot, remelem neked is összejön! ❤️🤗

Jajjj csajok úgy örülnek neki én is.. szorítok mindenkinek, jó lenne ha osszejonne nekünk ! Látom rajtatok(mármint az irasotokon) hogy mennyire vágytok a babára. Írjatok majd miujsag. Én szerdára nem varom, rendeltem már 10es érzékenységű tesztet és lehet előtte nap tesztelek. De ez meg nem tuti

2021. ápr. 24. 09:30
 52/173 anonim ***** válasza:
100%
45-ös voltam, bocsi lehagytam😅
2021. ápr. 24. 09:30
 53/173 anonim ***** válasza:
100%

37 # vagyok. Én is kiirtam a napokban egy hasonló kérdést, reméltem hogy többen össze jövünk akik hasonló helyzetben vannak. Nagyot csalódtam.

Csak a bántás, szurkálodás mindenkitől.. 🙄

2021. ápr. 25. 08:54
 54/173 anonim ***** válasza:
100%

9es vagyok,nekem tegnap megjött. 🙂 Nem vagyok elkeseredve,majd hátha kövi hónap.🤞

Drukkolok akinek még nem jött meg.😘

2021. ápr. 25. 10:23
 55/173 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom 54es!

Így van csak pozitívan! Össze fog jönni hidd el!:)

Én nekem tipikus mensis gorcs, alul szárazság. Vagy az a krémes folyas.. hat nem tudom, lehet kedden el lövök egy tesztet, de lehet addigra már megjon.

2021. ápr. 25. 11:25
 56/173 anonim ***** válasza:
100%

37. Egyszer én is kiirtam egy ilyen kérdést, mindenki csak belém rúgott egyet, h mit képzelek én meg mi a f*sznak varom hogy ne jöjjön meg, meg mi értelme van ha páran összegyulunk és a tüneteket írjuk le. Az ilyen szerintem nem várt meg nagyon babára, vagy nem tudom, de nagyon rosszul esett, hogy no létére valaki ennyire kegyetlen legyen és degradaljon. Pláne ismeretlenül neten keresztül😅 na mindegy, ne foglalkozz vele, mi itt vagyunk és szorítunk neked!

2021. ápr. 25. 11:28
 57/173 A kérdező kommentje:
Igen nagyon sok ilyen bántó ember van, sajnos ők azok akik meg keseredettek és semminek nem tudnak örűlni meg együtt érezni a masik emberrel az ilyenekkel nem kell foglalkozni 😊 mind olyan emberek vagytok akiknek a még meg nem született gyereke a világ legjobb helyén lesz és a legjobb emberek fogják körbevenni, az ilyen emberek nem tudják milyen az amikor egy igazi csodára vár az ember és még nem sikerült, mert ők biztos tökéletesek és ha csak rájuk néznek már teherbe esnek 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. ápr. 25. 11:46
 58/173 anonim ***** válasza:
100%

56# és kérdező!

köszönöm, aranyosak vagytok. 🙂

Tudom nem szabad az ilyen emberek szavára adni,de olyan bántóak tudnak lenni..

Nem is értem hogy ez mire jó.

Na mindegy is, örülök hogy itt tudunk beszélni mert hasonló cipőben járunk. 🙂

Holnapra nem várom,eddig semmi szokásos tünetem sincs.

Viszont az alhasamban enyhe húzódást érzek, és néha émelygek. Gyorsabban fáradok is. 🙄

Már nagyon kíváncsi vagyok.. 🙄Drukkolok mindenkinek 🙃

37#

2021. ápr. 25. 14:51
 59/173 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem mai tunetek: enyhe émelygés, mell fajdalom, folyás.

Holnap minden kiderul. Vagy ha nem, akkor izgulhatok 29-ig. 🙄

Tesztet nem merek csinalni felek, hogy akkorar koppanok mint a mult honapban.

#23,25

2021. ápr. 25. 15:32
 60/173 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, én 28-ra nem várom nekünk ez a 13 hónap :( tesztelni egyáltalán nem fogok még utána sem maximum májusban ha addig semmi nem lesz, de amennyire eddig szerencsénk volt nem várok semmi jót.
2021. ápr. 25. 18:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!