Ki nem várja 25.körül?
Nekem már semmi tunetem nincs..:(
Sziasztok! 9es vagyok.
Nekem esett a hőm úgy hogy én el is engedem ezt a hónapot. 😌 Drukkolok mindenkinek!
Sajnálom!:( Bízom benne következő hónapot pozitív teszttel zarod!
26 os vagyok.
Még van 4 napom a nem vártig, már mióta felkeltem görcsölget a hasam alja mensi szerűen. Ahogy egyre közeledik a nap mikor megkellene jönnie egyre többet gondolok rá. Nem tudom egyszerűen elengedni a gondolatot sem, hogy vajon most sikerült? Próbálom nem bele élni magam, mert iszonyatosan rossz a csalódás, hogy ismét sikertelen hónapot zártunk, de azért mégis ott motoszkál bennem a remény.
Ti hogy dolgozzátok ezt fel lelkileg?
En 27-re nem varom, tegnap 10.dpo-n csinaltam egy tesztet.
Hanyingerem volt szinte mindentöl,alig ettem es furcsa erzest ereztem a hasamban.
Igaz nem reggeliböl csinaltam a tesztet, de mar nem tudtam varni. :)
Nem mondanam hogy pozitiv lett de azt sem hogy negativ ..mintha valami derengett volna.. :) de nem akarom bebeszelni sem.
Szombaton reggel ismetlek. Januar ota probalkozunk, elsö baba lenne .. :)
Mar nagyon szeretnenk. A csalodast nehezen,de elfogadjuk. Mindig pozitivnak kell maradnunk es proballni nem "ragörcsölni". Ha jönni akar jönni fog :) Szeretjük egymast ami a lenyeg, a pici erkezese mar csak kis idö kerdese es ez szerintem sokatokonal igy van. (legalabbis kivanom mindnekinek :) drukk :)
26 os vagyok.
Én is 27.ére nem várom, de nem merek előbb tesztelni.
Na 37 halkan gratulálok akkor, vagyis szorítok hogy pozitívat tesztelhess!:)
36
Igaz nekem ez a 2ik probalkozos honapom, de már túl vagyok egy vetelesen és attól szörnyűbb érzést nem kívánok senkinek. Inkább jöjjön össze később, de maradjon is meg az a baba, minthogy egy ilyen szörnyűség újra megtörténjen! Muszáj pozitívnak lenni és nem feladni. Tudom hogy sikerülni fog, és lesz kisteso, és minden rendben lesz :) továbbá nekem a vetélés óta nagyban segit egy esti ima. Jó érzéssel fekszem le így. Minden rendben lesz hidd el, és jönni fog nálatok is a baba!
En 24re nem vartam, ma megjott
😔😔😔😔😢
Feldolgozni hogy lehet?... nem tudom, olyan rossz. Probalom elengedni a dolgot, regota probalkozunk. Az a baj, hogy nem tudom. Mindig visszajon az erzes, hogy mi van ha megiscsak sikerult.. es aztan kiderul, hogy megsem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!