Ki nem várja 25.körül?
Szia, én 26-ra nem várom, 6. próbálkozós hónapunk :)
Az első két hónapban már a nemvárt előtt teszteltem, de mostmár megvárom a menstruáció napját, nem stresszelem magam feleslegesen idejekorán elvégzett negatív tesztekkel
En 26.ra nem varom. De lehet az is, hogy 29-30-ra🤷🏼♀️
A szervezetem 4 honapja sajnos nem a regi. Missed ab utan az ovu kicsuszott es ha ossze is jott volna a baba nem marad neki ido megtapadani.
Most talan vagyis remelem, hogy sikerult. En mindenkepp a nemvart utan 1 nappal csinalok tesztet. Elotte nem azt mondom hogy felesleges, de nehany teszt a kemia terhesseget is kimutatja. Ami nagy orom mikor az ember meglatja a pozitiv tesztet. Aztan x nappal kesobb csalodik egy hatalmasat mert megjott.
Sziasztok! Én 28.-ára nem varom és remelem nem is fog megjonni a baba miatt😅
Tesztelni csak akkor fogok ha késik, előtte nem. Sose teszteltem meg menszesz előtt, előttem írtak a kémiai terhességet, na pont ezért.
Drukkolok neked is kérdező és a többi választadonak is😊
Sziasztok. 25re nem várom. Én lh teszteltem és mérem a hőm,ha látok ugrást benne akkor tesztelek hamarabb,amúgy nem.
Drukkolok mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!