Ki nem várja 25.körül?
En ma emelygek, tegnap teszteltem egyet mert volt itthin ket felesleges tesztem😅
X-epil tesztet hasznaltam a clearblue megmaradt.
Szoval teszteltem es idon kivul de nagyon halvanyan latszodik egy kis csik.
Ha nem jon meg akkor tesztelek mindenkepp..
Remelem nem megint kémiai. Bar multkor ez a teszt full negativ volt. Mikor a 10-es predictor mar pozitiv.
Utolsó láttam a kérdésedet amit kiirtal🙂 ez pozitív gratulálok!
Reméljük nem kémiai.
A predictorrol én csak rosszakat hallottam eddig, szoval én azt biztos nem is fogok venni. Mindenki panaszkodik rá, hogy fals eredményt mutat. Utána jön a pofára esés hogy megjött.
X epil teszt, nem? Az engem sose vert át. Mikor terhes voltam pozi lett, mikor nem voltam az negatív, és sose volt ott semmilyen extra halvány csik sem.
Szoval nyugodj meg minden rendben lesz:)
Nem irtam ki kerdest. Vagyis, az elmult napokban biztosan nem 😀
En eletemben eloszor vettem multhonapban. En is hallottam rola, hogy milyen de proba szerencse alapon ment. Aztan nalam is jott a pofaraeses. Ott megfogadtam, hogy soha tobbet ilyen tesztet. Ha az vagyok, akkor egy 25-os mutassa. Az meg egyszer sem vert at:)
Igen, ez X-epil. Ezt hasznaltam az elso babanal es a masodiknal is. Multkor is csinaltam egy ilyennel tesztet a predictro mellett.. de az olyan negativ volt hogy hiába probaltam rajta egy halvany masodik csikot keresni nem volt 😀 szoval az 101%-ig negativ volt.
Remenykedem:)
Kerdezo, sajnalom:(
Ha nem jon meg a helyedben meg probalkoznek tesztel. Egy X-epillel talan. Dm-ben,Rossmannban lehet kapni.
Kérdező vegyél a rossmanba facelle tesztet! 10es érzékenységű az is jó!
X epil is jó, de az 25os.
Amíg nem jön meg reménykedj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!