Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mutatna már valamit?

Mutatna már valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Röviden össze foglalnám. 3éve császároztak, azóta nagyon rendszertelen a menstruációm. Van hogy kitolódik 36napra is. Legutóbb december 26án jött meg utoljára. Tervezzük a tesót, viszont januárban egyetlen egyszer sikerült együtt lennünk. Váltott műszakban dolgozunk és elég hosszú és szar hónapon vagyunk túl. Létezne, hogy abból az egy alkalomból össze jött a tesó? Korai lenne tesztelni? Köszönöm ha tudtok segiteni😅
febr. 7. 06:49
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Komolyan azt gondolod, hogy korai lehet tesztelni február 7-én, ha december 26-án jött meg utoljára? Szerinted tényleg nem létezik olyan, hogy egy alkalomból is összejöhet védekezés nélkül?

Nem értem miért teszel ki ilyen kérdéseket, vagy mit vársz. Nyilván mindenki azt mondja majd, hogy csinálj tesztet, aztán majd kiderül….

febr. 7. 06:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebben az esetben szerintem az aktus után kb 2 héttel érdemes tesztelni. A 36 napos ciklus is már bőven letelt december 26 óta.
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire össze-vissza szokott megjönni, akkor itt nem az a kérdés, mikor jött meg utóljára, hanem az, hogy mikor voltatok együtt. Rá 2 hétre 10-es teszt már kimutatja, leghamarabb pedig 9-10 nappal utána, ha pont eltaláltátok az ovu napját.

Lehetséges, hogy egy alkalommal is összejön, de csak akkor, ha utána pár nappal (mert a spermiumok akár 4-5 napig is életképesek lehetnek), vagy pont aznap volt az ovulációd.

4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi is egyszer voltunk együtt. 12 nappal aktus után pozi lett a teszt. De érdemes 14-15 nappal utána tesztelni, akkor már nem kell annyira keresgélni.

Sőt az első terhességem is olyan ciklusból lett, hogy csak egyszer sikerült együtt lennünk...azt a ciklust el is engedtem nem is agyaltam babán, mondván úgyse voltunk együtt eleget. Hát meglepődtünk....az más kérdés, hogy nem volt sikeres a terhesség.

Szóval, csinálj tesztet aztán kiderül.

febr. 7. 07:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Őszintén megmondom nemtudom pontosan,hogy mikor voltunk együtt. Betegség betegség hátán volt azt sem tudtam sokszor milyen nap van 😬 de veszek ma tesztet. Azért is nem gondoltam rá, hogy össze jött volna mert semmi jele nincs. Kisfiamnál rengeteg tünet volt de most konkrétan semmi. Köszönöm akkor tesztelek ma.
febr. 7. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!