Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt nem mutatná az ovulációt...

Teszt nem mutatná az ovulációt? Vagy nincs is?

Figyelt kérdés
Mindig pontosan van ovulációm, ciklus 12. vagy 13. napján, de szeretem biztosra is tudni. Véletlenül 30-as tesztet rendeltem... 10. ciklusnap hómező, 11. ciklusnap szintén. Létezne hogy ez egyáltalán nem mutatja? Vagy valószínűbb az, hogy valamiért nincs most ovulációm? Azért 1 vagy 2 nappal előtte ha halványan is, de látszódnia kellene, nem? 10. nap előtt nem néztem, pontos ciklus mellett nem láttam értelmét.
dec. 29. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj még, lehet rövidebb a luteálisod. Vagy a 30-as teszt nem elég érzénykeny neked.
dec. 29. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt jó mindegyik teszt

Lehet ez neked se jó. Amúgy érzed az ovut? Én mindig érzem meg régen nézte is a doki amikor még az első gyerek nehezen jött össze. Havonta kellett mennem a ciklus közepén uh-ra 2 naponta. Volt ovum ha mutatta a teszt ha nem.

dec. 29. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem régen tök jól mutatta s 25-ös, aztán később meg már a 20-as se volt soha+. Valószínűleg mégis volt ovum, mert egyszer terhes is lettem, csak sajnos vetélés lett☹️ A második viszont határozottan itt van az ágyában, szóval tuti, volt ovum😁

30-as szerintem nagyon keveseknek mutatja.

tegnapelőtt 00:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma is néztem, hómező a teszt. De kezdek hinni neki, mert 10. naptól szokott lenni a jellegzetes ovus méhnyak nyák (csak reggel), és valóban, az is elmaradt. Ilyenkor ugyanúgy időben megjön a menstruáció? Nekem még soha nem maradt ki... Olyan előfordul, hogy hamarabb megjön, de nem késik és nem marad ki. Ilyenkor igen?
tegnapelőtt 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!