Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még reménykedhetek vagy...

Még reménykedhetek vagy esélytelen?

Figyelt kérdés
Szóval feb 10 kelett volna megjönnie a menzeszemnek 12. én együtt voltunk a párommal .Ma már 2 hete késik a menzeszem csináltam tesztet is ami negativ lett.Voltam orvosnál is aki azt mondta hogy egy nagy tüszőt lát ami nem összeegyeztethető a menzeszemel ugyanis nem vagyok éppen termékeny időszakban.Volt hormon vérképem is ami igaz egy fél éves de azt mondta a doki hogy egészséges vagyok a baba váráshoz.Azt mondta hogy jelenleg nem lát terhességre utaló jeleket viszont nagyon vastag a nyálkahártya ..most akkor mi is van nem értem.Aggódom hogy mi van ha nem jön meg a mnezeszem és meg kell kaparni.Azt is mondta a doki hogy adni fog olyan tabletát ami meghozza a menzeszem de még nem akarja hogy bevegyem nehogy valami legyen és megszakadjon.

ma 12:22
 1/2 babyboom567 ***** válasza:
Most csak én nem értem az időpontokat?
ma 12:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnos a leírtak alapján terhes nem vagy.

A nagy tüsző lehet oka, annak hogy nem jött meg a mensi. Nem tudott megrepedni viszont a nyálkahártya elkezdett megvastagodni, ami valóban nem jó és szükség lesz a gyógyszerre, ami sajnos még a kövi ciklusra is kihathat.

Nem volt ovud, ezért sem jön meg a mensid. Uh-n látta volna, ha lett volna ovud. Tehát terhes sem lehetsz.

ma 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!