Reménykedhetek? Menstruációm 22-24 napra szokott megjönni,ma van a 24. nap,enyhébb görcseim vannak! Teszt negatív reggeli vizeletből(10-es teszt) bővebb információ lent!
Az elmúlt két napban alhasi görcseim voltak,mint ha meg akarna jönni!
Furcsa érzést éreztem bal oldalt kb a petefészek körül,nem fájt de nem tudom mihez hasonlítani!
A mai napon folyamatosan pisilni járok,melleim duzzadtak minimálisan érzékenyek (mint eddig menstruáció előtt vagy közben). A görcs most fokozódik, délelőtt rózsaszíneset töröltem pisilés után! Így estére szintén rózsaszínes,de éppen hogy csak látszik!
Szinte biztos vagyok benne, h meg fog jönni.
A rózsaszín is vér.
Emellett a késés napján negatív teszt elengedős.
Terhestünet = hcg
Negatív teszt = nincs hcg
Mi a kérdés?
Sajnos így kizárt a terhesség. Nem ártana egy kivizsgálás sem, mert 24 napnál rövidebb ciklusokban peteérés sincs. Nincs ideje normálisan megérni a tüszőnek. 24 nap még jó, de a 22 napos ciklusaidban szinte biztos nincs ovud. Egy jól müködő ciklus 24-37 nap között mozog.
Mielőbbi sikert nektek, de ha még nem jártatok kivizsgáláson, akkor itt az ideje.
Hormon sor, IR, pajzsmirigy, párod, stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!