Reménykedhetek? Menstruációm 22-24 napra szokott megjönni,ma van a 24. nap,enyhébb görcseim vannak! Teszt negatív reggeli vizeletből(10-es teszt) bővebb információ lent!
Az elmúlt két napban alhasi görcseim voltak,mint ha meg akarna jönni!
Furcsa érzést éreztem bal oldalt kb a petefészek körül,nem fájt de nem tudom mihez hasonlítani!
A mai napon folyamatosan pisilni járok,melleim duzzadtak minimálisan érzékenyek (mint eddig menstruáció előtt vagy közben). A görcs most fokozódik, délelőtt rózsaszíneset töröltem pisilés után! Így estére szintén rózsaszínes,de éppen hogy csak látszik!
10-es vagyok, a 11-es egyébként nagyon jó tanácsot adott :)
Nálunk 7 év volt az első siker és 4 év a második... mindkettő akkor jött, mikor eszünkbe se jutott, hogy az a ciklus jó lehet. Nem értünk egymásra sem, laborban is alacsony volt a progi, fura volt a hőgörbe is, én akkro elkönyveltem, hogy ebből baba se lehet í]y nem stresszeltem rajta, aztán jött. Most mondjuk lombikra szerettünk volna jelentkezni, tehát már a ciklusban is arra számoltunk, hogy teszünk rá, irány a lombik és jövőre terhes lehetek. Aznap mikor telefonálni akartam a jelentkezéshez pozit teszteltem.
Kb így kell elképzelni az engedd el a dolgot, hogy elterveztek valami célt, akár egy jó nyaralás, vagy bármi és mondogatod, hogy na utána majd jönni fog és jöhet is. Így az gyad kicsit lekapcsolod, mert elszánod magad egy későbbi időpontra, aztán hopp már jöhet is a siker :)
Megértelek kérdező. 2 év után fogant a fiam, de egy örökkévalóságnak tűnt. :(
Kivizsgáláson voltatok már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!