Sokat olvastam itt is és más helyeken, de próbálok több információt szerezni. Negatív teszt ellenére van esély a terhességnek? Lent a többi :)
Kicsi az esély a terhességre!
Vmelyik tesztnek ilyenkor már mutatnia kéne ha terhes vagy...
Bármi miatt késhet. Pl
Időjárás, stressz, vagy megterhelő edzés vagy fogyókúra stb.
Lehet mégse akkor vokt ovulációd hanem később és akkor onnan kell számolni a 14 napot és akkor kell mejönnie. A ciklus második fele mindig 14-15 nap.
1.es vagyok.
Ha nagyon kíváncsi vagyok kérj vérből egy hcg szintet. Kb.4000 Ft. De ha véredben lenne hcg...akkor azt már a vizelet teszt is mutatná...
3
Pedig pont azt olvastam, hogy nagyobb az esélye a fals negatív teszteknek, mint a pozitívaknak.
Nem. Senki sem küldene ezért orvoshoz, ha a teszt negatív, ő sem látna semmit.
Aktus után 21 nappal ha 6 teszt negatív, akkor az már így is marad.
A patkóvese miatt nem lehet kevesebb a hcg a vizeletben, ha rendben van a vesefunkció (orvos vagyok).
Ha tényleg 23-án volt az ovuláció, akkor a 25-ei együttlét lehet, hogy késői volt. Persze olvasni 72 órát is, de inkább 12-24 óra a petesejt életképessége.
8-as válaszoló, köszönöm válaszod! 😊
A 23-ai ovu az csak alkalmazás szerint atlagolva állapítottam meg. Nem követem azt különös képpen. Csak nem értem miért késik 9 napja, amikor tényleg mindig pontos. 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!