Reménykedhetek?
Ne majd, hanem most csatolj. Nem vagyunk jósok.
A gyomrod lehet szar nem megfelelő kajától is, ahogyan puffadhatsz is tőle.
Köszönöm a válaszokat! Azért kérdeztem,mert soha nem kaptam még,de több olyat olvastam,akiknek már az 5.napon kiürült a szervezetéből. Nagyon vágyunk a Babára,és ha most sem jött össze,akkor marad sajnos a lombik(38 éves vagyok). Pedig már mindent megtettünk,szedtünk stb.
Képet valamiért nem enged feltölteni,mert benne van az eu...
Hát akkor eléggé hozzá nem értő a doki. Az hogy kinek hány gyereke van egyáltalán nem befolyásolja, hogy milyen a pillanatnyi spermaképe. És ha józanul gondolkodsz, akkor erre magadtól is rájössz. Ahogy idővel neked is kialakulhatnak összenövések, hormonproblémák, úgy férfi oldalon ugyanúgy romolhatnak az eredmények, csökkenhet a minőség.
Szóval amíg őt nem vizsgálják addig tök felesleges bármilyen kezelés.
Ha hiszitek,ha nem,több orvosnál jártunk,eddig mindig csak velem foglalkoztak.Akire nemrég váltottunk,Ő volt az első,aki azt mondta,ha ez a hónap is sikertelen lenne,akkor a férjemet is kivizsgálják. Lombikhoz alapból kell. A jelenlegi tűnik eddig a legalaposabbnak.Csak sajnos későn találtam rá.
Mindenesetre most 2 naponta tesztelek,és reménykedem. Csak érdekelt kinek mikor ürült ki átlagosan,mert annyi mindent olvastam
már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!