VTimi30 kérdése:

Reménykedhetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Másfél éve próbálok teherbe esni,sajnos sikertelenül. Nemrég volt átjárhatósági vizsgálatom stb,minden rendben van.Kaptam Clostilbegyt-et 2x1-et a ciklus 3.napjától 5 napig.Múlt hétfőn az orvosom 3 nagy tüszőt látott,27-20-17mm-esek.Azonnal adott tüszőrepesztő injekciót. Ma vagyok a 8.napon,és (ciklus 23.napja,átlag 25 napos ciklusokkal),és a tesztem ma reggel halvány pozitív lett.A gyomrom rossz,puffadás,néha alhasszúrkálás. Szerintetek ez már Baba lehet? Csatolok majd képet is a tesztről.
jún. 17. 09:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%

Ne majd, hanem most csatolj. Nem vagyunk jósok.

A gyomrod lehet szar nem megfelelő kajától is, ahogyan puffadhatsz is tőle.

jún. 17. 09:49
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Ez még csak a szuritól eltelt 8. nap. Nekem az injekció beadásától 12 napig pozitív a teszt, csak a 13.on lesz negatív. Szóval még attól is lehet. A helyedben csak hétvégén tesztelnék legközelebb.
jún. 17. 09:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A tüszőrepesztő okozza még. Tesztelj minden nap, akkor látod, hogy ürül és ha utána elkezd megint megjelenni a 2. csík, akkor terhes vagy.
jún. 17. 10:21
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azért kérdeztem,mert soha nem kaptam még,de több olyat olvastam,akiknek már az 5.napon kiürült a szervezetéből. Nagyon vágyunk a Babára,és ha most sem jött össze,akkor marad sajnos a lombik(38 éves vagyok). Pedig már mindent megtettünk,szedtünk stb.

Képet valamiért nem enged feltölteni,mert benne van az eu...

jún. 17. 10:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez még a repesztőtől van. Terhesség még nem okozna pozitív tesztet ennyi idővel a repedés után.
jún. 17. 10:34
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
Bocs, hogy esetleg elkeserítelek, de aki 38 éves és 1,5 éve nem jön össze a baba, ott nem egy closty kúra fogja megoldani. Persze legyetek ti a kivételek, de nem ez a jellemző. Btw remélem a férjedet is nézték.
jún. 17. 10:40
 7/14 A kérdező kommentje:
Én/Mi csak követtük azt,amit az orvos mondott,javasolt(pedig váltottunk is) Nekem és a férjemnek is van már 2 gyermeke az előző házasságból,de szeretnénk 1 közöset is. Így nem tartotta fontosnak az orvos,hogy vizsgálja a férjemet,engem viszont már agyon...de mindent rendben találtak.(méhtükrözés,átjárhatósági,hormonok stb).
jún. 17. 10:51
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

Hát akkor eléggé hozzá nem értő a doki. Az hogy kinek hány gyereke van egyáltalán nem befolyásolja, hogy milyen a pillanatnyi spermaképe. És ha józanul gondolkodsz, akkor erre magadtól is rájössz. Ahogy idővel neked is kialakulhatnak összenövések, hormonproblémák, úgy férfi oldalon ugyanúgy romolhatnak az eredmények, csökkenhet a minőség.

Szóval amíg őt nem vizsgálják addig tök felesleges bármilyen kezelés.

jún. 17. 10:56
 9/14 A kérdező kommentje:

Ha hiszitek,ha nem,több orvosnál jártunk,eddig mindig csak velem foglalkoztak.Akire nemrég váltottunk,Ő volt az első,aki azt mondta,ha ez a hónap is sikertelen lenne,akkor a férjemet is kivizsgálják. Lombikhoz alapból kell. A jelenlegi tűnik eddig a legalaposabbnak.Csak sajnos későn találtam rá.

Mindenesetre most 2 naponta tesztelek,és reménykedem. Csak érdekelt kinek mikor ürült ki átlagosan,mert annyi mindent olvastam

már.

jún. 17. 11:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem az orvosom annó azzal indított, hogy elküldte a férjemet is spermavizsgálatra, pedig neki is már van egy gyereke. Sőt, mondok durvábbat, én hallottam olyanról is ahol a férfiről kiderült, hogy meddő, csak ebben az volt a ciki, hogy volt már 3 gyereke az exfeleségétől. Sajnos az apát is érheti meglepetés…
jún. 17. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!