Reménykedhetek?
8as, bezzeg Te, gondolom van vagy 4 féle orvosi diplomád, hogy ilyen okos vagy, a dokit meg leírod...
Nyugi, kérdező, jó úton vagytok.
Férjed nézesse meg magát aztán jöhet a többi.
Ehhez nem kell orvosi diploma, hogy tudjam, hogy idővel a sperma minősége változhat :D és ha nem tudom milyen a sperma minősége, akkor belevágni egy kezelésbe (még akkor is ha az "csak" egy clostys kezelés), lutri. Még nagyobb lutri, mint egyébként maga az egész meddőségi kezelés.
A spermavizsgálat nem kerül sokba, nem fáj, nem hosszadalmas, kb mint egy vérvétel. Közben meg a gyermektelenségnek 40%-ban a férfi oldali problémák az okai.
Egyszerűen a doki nem akart ezzel foglalkozni - és van ilyen sajnos.
És attól, hogy orvos, nem borulok le előtte. Én más iskolát végeztem el, mást tanultam, de nem sokkal kevesebbet. Ha én a saját szakmámban ilyen kaliberű dolgot kihagynék, nem lennék érte megdicsérve.
Btw barátnőm férjének volt már két gyereke (4 és 8 évesek) mikor elkezdtek próbálkozni. Gyorsan kiderült, hogy alig van mozgó spermája és csak a lombik jöhet szóba, pedig barátnőmnél nem volt semmi. Próbálkozhattak volna még évekig, ha nincs egy hozzáértő orvos, aki egyből elküldi a férjét spermavizsgálatra, mielőtt őt elküldte átjárhatóságira.
Sziasztok! Ma vagyok szuri után a 10.napon,és nem reggeli első vizeletből még mindig halvány pozitív a tesztem. Pénteken,ha addig nem jön meg,akkor mennem kell vérvételre.
Néha fájdogál,görcsölget,szúrkál az alhasam,és kicsi fehéres átlátszós folyásom van. Átlag 25 naposak a ciklusaim,ma vagyok a 24.napon. Annyira szeretném már,ha Tényleg Baba miatt lenne pozitív a tesztem...és nem a tüszőrepesztő miatt. 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!