Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez terhesség lesz vagy menzi?...

Ez terhesség lesz vagy menzi? Miért nem jön meg normálisan végre?

Figyelt kérdés
réz spirálom van 3 éve, előző menzim január 23-án kezdődött. olyan február 13-ától mondta nekem a párom hogy olyan nagyok a melleim mint menzi előtt szoktak lenni, kicsit korainak is tartottam.. nem sokkal 13-a után rózsaszínes, barnás pecsételésem kezdődött, gondoltam de jó, meg fog jönni csak kicsit furcsálltam hogy miért ilyen korán. a pecsételés azóta is tart, ma is rózsaszínes végig ha felnyúlok picit a wcpapírral. tegnap erős görcseim voltak, illetve egy nagyobb barnás, vöröses folt a tisztasági betéten, aztán pedig a tampon is félig barnás vöröses volt, megörültem hogy végre megjött normálisan de mára megint semmi, csak ez a rózsaszínes folyás.. :( holnapra várnám. a melleim már feszülnek mint minden menzi előtt. ugye ez nem lehet terhesség? nagyon aggódom. jellemző rám a barnázás menzi előtt, főleg mióta spirálom van de nem ennyi ideig, általában pár nap alatt meg szokott indulni a normál menstruáció.

tegnap 16:36
A kérdező szavazást indított:
menzid lesz
ez inkább terhesség
egyik sem, valószínűleg valami hormonális gondod van
2 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem csinálsz tesztet?
tegnap 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!