Ha előző hónapban normálisan megvolt és ebben a hónapban ovuláltam akkor biztos nem vagyok terhes?
nagyon félek a terhességtől. spirálom van és azt vettem észre (de lehet bemagyarázom sőt ahogy ismerem magam, biztos) mintha kicsit nagyobb lenne a hasam egy pár napja..
december 17-én megjött, normálisan, hosszasan, vörös vérzéssel, görcsökkel és méhnyálkahártya darabokkal, rendesen ahogy szokott.
most 9-e körül ovus tüneteim voltak, tojásfehérje váladék, fokozott nedvesség. ez elmúlt, most száraz időszakban vagyok savas ízű a váladékom és úgy éreztem hogy a méhszájam puha és lent helyezkedik el.
a melleim nem feszülnek még, de talán kicsit még ráérnek mert szokott késni.
az előző menzesz óta nem éltem nemi életet.
ugye nincs esély arra hogy az előző menzesz ellenére terhes legyek most?
úgy olvastam hogy az ovuláció és a már fentálló terhesség kizárják egymást.
nézegetem a hasamat és lehet már teljesen bemagyarázom magamnak és nem is nagyobb.
Megjött és nem szexelsz.
Miről nőne a hasad pár hét után?
Szerintem nem vagy terhes.
Milyen hosszúak a ciklusaid? Ha 28 naposak akkor most kéne megjönnie ha jól számolom. Csinálj tesztet az számodra is kézenfogható eredményt ad és megnyugszol
Nyugodtan le lehet pontozni, de tényleg csak én akadtam fenn azon, hogy tudja, milyen ízű a váladéka? :o Híve vagyok az önvizsgálatnak, és annak, hogy ismerjük a saját testünket, ciklusunkat, de azt nem tudtam, hogy valaki meg is kóstolja a váladékát. 😄 Vagy csak félreértettem valamit?
Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak, elképzelhetetlennek tartom a terhességet.
#8 én is megakadtam ezen a savas ízű váladékon 🤣
Neztem is azonnal a válaszokat más eszre-e vette 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!