Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha előző hónapban normálisan...

Ha előző hónapban normálisan megvolt és ebben a hónapban ovuláltam akkor biztos nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

nagyon félek a terhességtől. spirálom van és azt vettem észre (de lehet bemagyarázom sőt ahogy ismerem magam, biztos) mintha kicsit nagyobb lenne a hasam egy pár napja..

december 17-én megjött, normálisan, hosszasan, vörös vérzéssel, görcsökkel és méhnyálkahártya darabokkal, rendesen ahogy szokott.

most 9-e körül ovus tüneteim voltak, tojásfehérje váladék, fokozott nedvesség. ez elmúlt, most száraz időszakban vagyok savas ízű a váladékom és úgy éreztem hogy a méhszájam puha és lent helyezkedik el.

a melleim nem feszülnek még, de talán kicsit még ráérnek mert szokott késni.

az előző menzesz óta nem éltem nemi életet.

ugye nincs esély arra hogy az előző menzesz ellenére terhes legyek most?

úgy olvastam hogy az ovuláció és a már fentálló terhesség kizárják egymást.

nézegetem a hasamat és lehet már teljesen bemagyarázom magamnak és nem is nagyobb.

tegnap 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10# de azt írja, azóta nem is élt nemi életet.
tegnap 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát olyat, amiből lehet baba 😄
tegnap 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha 9-én volt ovud akkor onnan még minimum 12 maximum 16 nap mire megjön. Plusz minden hónapban normálisan menstruáltál. Nem vagy terhes. Ovu előtti időszakban én is felpuffadok kicsit ez normális
ma 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!