Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hasi puffadás, derék fájás…...

Hasi puffadás, derék fájás… 13 nap eltelt teszteltem de negatív, utána is voltak tüneteim, November 22 kellet megjönnie hétfői napon, előbb megjött Szombaton, 2 napig véreztem normálisan 3-4 inkább barnázás volt, 2 nappal teszt - ettől lehetek még?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nem voltam még terhes, 24 napos a ciklusom, vasárnap múlt el a mensim, csütörtökön feküdtem le a barátommal megszakítással.. utána rá 1 hétre hanyingerem volt vegig, szédültem, görcsölt lent a hasam egy picit, melleim nagyon érzékenyek ⬇️

tegnap 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Terhessegi tunetek nem jelentkeznek 1 hettel a szex utan. Es mint irtad, meg is jott elobb is mint kellett volna. Nem ertem mi a kerdes.
tegnap 18:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem
tegnap 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!