Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másfél hete szedek 3x1 progesz...

Másfél hete szedek 3x1 progeszteront barnazas miatt. Fogjuk ra h elmúlt. Most 7 hetes vagyok, es azt mondta a doki h csokkentsem 200mgra naponta a 8. Héttől kb. Nem értem, h miért? (Normalisan fejlodik a baba)

Figyelt kérdés
A barnazas ugy mult el, h napokig nincs, aztan elojon de csak eppen h látható! A dokim nagyon jo, megbizom benne, csak kerdem, h másnak is volt csökkentés ilyen koran?

2018. jún. 20. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
En 5 hetesen kezdtem 3x1, aztan napi 5 a 8, vagy 9. hettol es a 14. hetrol 15. hetre kellett elhagynom. Azert emelte 3-rol 5-re, mert a terhesseg elorehaladtaval tobbre van szukseg. Aztan, mikor a 14/15. hetre kialakul a mehlepeny es rendesen termeli a progeszteront, akkor el lehet hagyni fokozatosan.
2018. jún. 20. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a 3. Trimeszterig folyamatosan szedtem. Először fenyegető vetélés, majd koraszülés megelőzés miatt.
2018. jún. 20. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
Én is és barátnőm is 14. hétig szedtük. Akinek barnázás van, ott a szükséges hormonok hiánya/kevés volta miatt kell a tabi, aminek a termelését a mehlepény fogja átvenni 12-14. hétben. A dokid határozottan fura hogy ilyen korán abbahagyatja a tabit......én nem hagynám abba az ezer százalék. Ilyet még sosem hallottam hogy vkivel ilyen korán abbahagyatják..
2018. jún. 20. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:

A dokidban bízz, mindenkinek másra van szüksége. Hiába sorolja fel akár 50 ember is a maga esetét,a tiéd egy 51. eset.

Hozzá tenném, hogy az esetek többségében nem is lenne rá szükség, de ez már rutinszerű.

2018. jún. 21. 06:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszokat, csak epp nem a kerdesre valaszoltatok :) nem hagyatja abba, szo se volt ilyenről, csak 300 mg (3x1) helyett napi 1x200 mg lesz. Csak olyat nem hallottam még, hogy csökkentik az adagot. Azt mondta szerinte sok a 300 mg naponta. (Azt az ügyeletes orvos irta fel)
2018. jún. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!