Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt 4 nappal érdemes...

Nemvárt előtt 4 nappal érdemes tesztelni? (10es erősségű teszttel) Vagy még hamis eredményt mutatna a teszt?

Figyelt kérdés
ma 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem afacelle 3 nappal előtte ,dèlutáni vizeletből kimutatta.
ma 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát necces. Van akinek kimutatja van akinek nem. Nekem pl. csak a 12.dpon lett pozitív a facelle is első pisiből.

Más mértékben választódik ki a vizeletemben.De van akinek már a 9. Dpon pozitív.

ma 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Erre is igaz a mondás, hogy minden terhesség más. Nekem a fiammal már a nemvárt előtt 5 nappal erős pozitív volt a 10-es teszt. A lányommal csak 2 nappal előtte. Mindenesetre, ha izgulsz, nyugodtan csinálj egyet, ha negatív, akkor meg majd ismételsz.
ma 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem kimutatta a 10es most 10. dpon. Csak ugye ilyenkor még bármi lehet.
ma 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

11-12 dpon ajánlom legkorábban. Akkor már jól látható halvány csík fixen van ha terhes vagy.

12 dpo 10-s x epil teszt: [link]

13 dpo 25-s teszt: [link]

14 dpo nem várt napja 10-s teszt: [link]

10 dpon nekem semmi se volt a tesztemen.

ma 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem az számít, hogy hány nap van még a menstruációig. Hanem az, hogy hány nap telt el az ovuláció óta. 10-11 nappal az ovuláció után (azaz 10-11. DPO) már mutatja általában a 10-es érzékenységű teszt.

Mert a luteális mindenkinek egyéni. Nekem például 13 napos. Akkor nekem a 10 dpo-n már mutatja a terhességi teszt, 3 nappal az esedékes előtt. De korábban esélyem sincs, hogy mutassa.

De akinek meg 16 napos a luteálisa, annak már 5-6 nappal mutathatja a 10-es érzékenységű teszt, mert neki akkor van 10-11 DPO.

ma 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Dpo-ról fogalmam sincs, 5 nappal az esedékes előtt kimutatta. Nem volt túl erős, de szépen látszott.

A lányaimnál késés után 2-3 nappal teszteltem csak, az elsőnél és a harmadiknál nem is volt erősebb, mint a mostani terhességemnél.

A másodiknál viszont elég intenzív volt a csík.

ma 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!