Nemvárt előtt 4 nappal érdemes tesztelni? (10es erősségű teszttel) Vagy még hamis eredményt mutatna a teszt?
Hát necces. Van akinek kimutatja van akinek nem. Nekem pl. csak a 12.dpon lett pozitív a facelle is első pisiből.
Más mértékben választódik ki a vizeletemben.De van akinek már a 9. Dpon pozitív.
Nem az számít, hogy hány nap van még a menstruációig. Hanem az, hogy hány nap telt el az ovuláció óta. 10-11 nappal az ovuláció után (azaz 10-11. DPO) már mutatja általában a 10-es érzékenységű teszt.
Mert a luteális mindenkinek egyéni. Nekem például 13 napos. Akkor nekem a 10 dpo-n már mutatja a terhességi teszt, 3 nappal az esedékes előtt. De korábban esélyem sincs, hogy mutassa.
De akinek meg 16 napos a luteálisa, annak már 5-6 nappal mutathatja a 10-es érzékenységű teszt, mert neki akkor van 10-11 DPO.
Dpo-ról fogalmam sincs, 5 nappal az esedékes előtt kimutatta. Nem volt túl erős, de szépen látszott.
A lányaimnál késés után 2-3 nappal teszteltem csak, az elsőnél és a harmadiknál nem is volt erősebb, mint a mostani terhességemnél.
A másodiknál viszont elég intenzív volt a csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!