X-epil teszttel mikor érdemes tesztelni leghmarabb?
Figyelt kérdés
Elkövettem azt a hibát,hogy nemvárt előtt 2 nappal teszteltem,és sajnos negatív lett.csalódott vagyok.mennyire biztos ez az eredmény ennél a tesztnél?2 darab volt a dobozban,nem tudom mikor lenne érdemes a másikat megcsinálnom.2018. máj. 12. 13:09
1/7 anonim válasza:
5 napos késés után tesztelhetsz már újra.
2/7 anonim válasza:
Ha késik a mensi. Minden teszt akkor mutat biztosat.
3/7 anonim válasza:
Nemvárt utáni reggel, ha nem jön meg.
4/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy milyen tesztet használsz. Ha biztosra akarsz menni, addig nem tesztelsz, amíg nem bizonyosodsz meg róla legalább, hogy nem jön meg. Nem tudom mit számít az a pár nap. 24-25 napos ciklusok mellett kivártam a leghosszabb ciklusomat, ami volt, ami 30 napos volt. A 31. napon teszteltem. Tehát a megszokott ciklusomhoz képest kb. 1 héttel azután, hogy meg kellett volna jönni. Sehová nem kellett képeket feltennem, vagy szétszednem a tesztem, meg negatívba áttennem, mert egyértelmű pozitív volt. Egyetlen esetben értem meg, ha valaki ideje korán tesztel, ha gondja van és azonnal hormonkezelésre szorul. De egyéb esetben tessék türelmesnek lenni!
5/7 anonim válasza:
Ez nagyon egyén és ciklus függő.Az első terhességemnél egy hét kimaradás után teszteltem,jól látható pozitív lett.A másodiknál még 3 napom lett volna menzeszig,de furcsa tünetet tapasztaltam,amit addig sosem,volt tesztem,gondoltam miért ne.Este teszteltem,és nagyon erős pozitív lett.De ha biztosra akarsz menni,akkor várd meg,míg kimarad.
6/7 anonim válasza:
Én az első babàmmal a nem vàrt napjàn teszteltem, akkor màr pozitív volt de halvàny, a màsodik bébinél pedig 2 nap késés utàn egyértelmű erős pozi tesztem volt.
7/7 anonim válasza:
Elsőnél 3 nappal a várt nap után, most a másodikkal aznap 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!