Ki nem várja 25.körül?
Utolsó, voltál már valamilyen vizsgálaton legalább? Hormon, ver stb.
Nem kene feladni.
Vagy esetleg lombik?
#26 : Mi is januárt óta próbálkozunk. Missed ab után. Tehát mi is nagyon szeretnénk a babát, igaz nekünk a második lenne.
Én is úgy jártam mint te. Teszteltem kettőt mert már 8 napja késett. Később is volt az ovum, de nálam missed ab óta arra volt beállva a szervezetem, hogy 20-21.napon ovu rá 7 napra menzesz tehát meg sem tapadhatott volna a baba. Így én múlthónapban is azt hittem, hogy a 28.napon fog megjönni az ovu napjától függetlenül. Tévedtem. Az a 8 nap késés az az időszak volt, hogy kicsit rendeződtek a dolgok tehát amennyivel tolódott az ovu annyival a menzesz is. Viszont teszteltem... ami erősödő két csík volt. Aztán megjött..Lett volna ideje megtapadni, de valamiért ő sem akart velünk maradni.
Szóval kitartás, nem vagy egyedül :)
#40 mindenképp elmennék egy progeszteron, LH, FSH, ösztradiol vérvételre. Én tegnap voltam progeszteron vérvételen. 2 nap és lesz eredmény. Lehet ez a gond, lehet más. Ki kell deríteni. Más nincs.
Ha pedig semmi, akkor sajnos türelem és semmi rágörcsölés ami tudom, hogy brutál nehéz.. De egyszer mindenki életében beköszönt a csoda. Csak ne adja fel senki.
#23,25 voltam:)
Na sziasztok ki hogy érzi magat?:)
Én nekem nagyon faj a mellem és enyhe alhasi gorcs mint mensi előtt.. és a tipikus vizes folyas. Kicsit szomoru vagyok, de amíg nem jön meg van remény. A kislanyomnal is így kezdődött, betetet is raktam be mert azt hittem megjon, de szerencsére nem jött meg😅🤞🏼 Azért meg titkon reménykedek hátha.. úgy vagyunk már egy egy kistesora
#29,39
Jo reggelt:)
Nekem enyhe mell érzékenység es alhasi szurkalas.
#23,25
Sziasztok!
Még van 3 napom a nemvártig, de mar tegnap reggel óta mensi szerű görcseim vannak, de még reménykedem. Ha addig nem jön meg (és persze ha addig kibirom) szombaton tesztelek csak. Nem szeretnék nagyon előbb tesztelni, de úgy sem szeretnék járni, mint mult hónapban, hogy 4nap késésnél teszteltem először, negativ lett es 2 óra múlva megjött. 4 napig feleslegesen reménykedtem es minden percben jobban elhittem, hogy most biztos összejött.
Koszonom a biztatast!😊❤️ Nagyon-nagyon jol esik!!
Igen voltam kivizsgalason, pajzsmiriggyel voltak problemak, azon kivul elmeletileg nincs semmivel baj. Bar az eleg nagy problema, de mar kezeles alatt all🙂!
Szurkolok mindenkinek! Kovetem a posztot, jo lenne minel tobb babasodast latni!🤗
40-es
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!