Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 25.körül?

Ki nem várja 25.körül?

Figyelt kérdés
Ki mikor fog/szokott tesztelni? Nekem ez az első hónap a baba projektekben szóval bizakodom :D!?

2021. ápr. 19. 17:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/173 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Reggel nekem is megjött. Jól kisìrtam magam a csalódottságtól és még nagyobb reménnyel várom a következő ciklust. Sok sikert mindenkinek, akiknek meg összejött a baba szívből gratulálok, jó egészséget mindenkinek.
2021. ápr. 25. 18:55
 62/173 A kérdező kommentje:
Sziasztok, nekem ma delutan halvany pozitiv lett szeerintem de nem tudok kepet tölteni ide hogy meg mutassam :/
2021. ápr. 25. 19:43
 63/173 anonim ***** válasza:

Akinek megjott annak sajnalom:( kovetkezo honap uj esely ❤️

Kerdezo, valamelyik kepfeltoltos oldalra toltsd fel utana a linket kuld be ide:)

2021. ápr. 25. 21:07
 64/173 anonim ***** válasza:
100%

Akinek meg jött, sajnálom de így van új hónap új esély!

A halvány pozitív is pozitív. Nekem is a kislányomat alig mutatta, sőt két negatív tesztem volt, másnap csináltam újra és az halvány pozitív lett, de tudtam ő lesz az:)

Kepkuldes.hu oda töltsd fel a képet és linket másold be ide hozzászólásba

Gratulálok amúgy!🥰 vagyis halkan

Én nekem ugye szerdán “kene” de remelem nem lesz belőle semmi. Nincs úgy tunetem, enyhe hasgörcs és a krémes folyas továbbra is.

2021. ápr. 25. 21:24
 65/173 A kérdező kommentje:

[link]

[link] ez a kettő az

2021. ápr. 25. 21:35
 66/173 anonim ***** válasza:

Halkan gratulalok:)

Holnap delutan csinalj meg egy tesztet☺️

2021. ápr. 25. 22:42
 67/173 anonim ***** válasza:
100%

Na nekem kb ilyen volt 😃 azóta már 15hónapos a kislanyom

Reggel célszerűbb első vizeletbol, több a hcg.

Szorítok neked kérdező hogy erősödjön 🥰

2021. ápr. 25. 23:09
 68/173 anonim ***** válasza:
57%
Akarmelyik napszakban megcsinalhatod a tesztet :) csinalj egyet reggel aztan delutan is. Ha erosodik akkor tenyleg osszejott a baboca
2021. ápr. 26. 06:55
 69/173 anonim ***** válasza:

#17es vagyok

Kèrdezö, halkan gratulàlok, ez szerintem a baba lesz 😊

Akinek mèg nem jött meg, drukkolok,hogy ne is jöjjön 🙏❤️ Akinek meg megjött, remèljük a következö hónapba összejön 😊

Nekem meg tegnap este óta úgy görcsöl a hasam,hogy nem tudom hova tenni. 4 nap van a nemvártig, a görcsök meg olyanok mint elsö nap amikor megjön..

2021. ápr. 26. 09:35
 70/173 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó én pont tesom esküvőjén voltam mikor meg kellett volna jonnie. Egész végig úgy gorcsolt a hasam hogy minden percben azt hittem most jött meg. Mindig mentem mosdóba de semmi. Majd a munkahelyen éjszaka úgy begorcsolt hogy azt hittem na most jött meg. Hat egy csepp ver volt a betéten. Majd rá pár napra pozi teszt.. 😁 álmomban sem hittem hogy elsőre összejön, én végig azt hittem hogy meg fog jönni. De szerencsére nem. Szoval reménykedj hátha..:)

Nekem ma semmi tünet, max nagyon enyhe alhasi gorcs de észre se venni. Sokat járok a mosdóba. És ki jött egy pattanás😒

2021. ápr. 26. 09:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!