Ki nem várja 25.körül?
Akinek megjott annak sajnalom:( kovetkezo honap uj esely ❤️
Kerdezo, valamelyik kepfeltoltos oldalra toltsd fel utana a linket kuld be ide:)
Akinek meg jött, sajnálom de így van új hónap új esély!
A halvány pozitív is pozitív. Nekem is a kislányomat alig mutatta, sőt két negatív tesztem volt, másnap csináltam újra és az halvány pozitív lett, de tudtam ő lesz az:)
Kepkuldes.hu oda töltsd fel a képet és linket másold be ide hozzászólásba
Gratulálok amúgy!🥰 vagyis halkan
Én nekem ugye szerdán “kene” de remelem nem lesz belőle semmi. Nincs úgy tunetem, enyhe hasgörcs és a krémes folyas továbbra is.
Halkan gratulalok:)
Holnap delutan csinalj meg egy tesztet☺️
Na nekem kb ilyen volt 😃 azóta már 15hónapos a kislanyom
Reggel célszerűbb első vizeletbol, több a hcg.
Szorítok neked kérdező hogy erősödjön 🥰
#17es vagyok
Kèrdezö, halkan gratulàlok, ez szerintem a baba lesz 😊
Akinek mèg nem jött meg, drukkolok,hogy ne is jöjjön 🙏❤️ Akinek meg megjött, remèljük a következö hónapba összejön 😊
Nekem meg tegnap este óta úgy görcsöl a hasam,hogy nem tudom hova tenni. 4 nap van a nemvártig, a görcsök meg olyanok mint elsö nap amikor megjön..
Utolsó én pont tesom esküvőjén voltam mikor meg kellett volna jonnie. Egész végig úgy gorcsolt a hasam hogy minden percben azt hittem most jött meg. Mindig mentem mosdóba de semmi. Majd a munkahelyen éjszaka úgy begorcsolt hogy azt hittem na most jött meg. Hat egy csepp ver volt a betéten. Majd rá pár napra pozi teszt.. 😁 álmomban sem hittem hogy elsőre összejön, én végig azt hittem hogy meg fog jönni. De szerencsére nem. Szoval reménykedj hátha..:)
Nekem ma semmi tünet, max nagyon enyhe alhasi gorcs de észre se venni. Sokat járok a mosdóba. És ki jött egy pattanás😒
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!