Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha esetleg lett volna baba,...

Ha esetleg lett volna baba, de elment pár hete, még mindig pozitív lenne a teszt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Párommal babát tervezünk (első), de mivel nem gondoltam, hogy bármi lehet még, csak a "hecc kedvéért" vettem tesztet tegnap (Facelle). Mindkettőt elhasználtam aznap. Az első azonnal erős pozitív, a másik kicsit halványabb mint az első, de még mindig erős, egyértelműen pozitív. Január 16-án volt az utolsó vérzés (azelőtt pedig december 21), de ez nem volt erős, nem is annyira friss vér volt és 2 nap alatt elmúlt teljesen. Nyilván sok opció van, de ha tegyük fel, volt baba és 16-án elment, akkor a teszt még mindig poztív lenne ennyire erősen? Ha van baba jelenleg, akkor az kizárt, hogy január 16 után fogant, ugye, és a 16-ai az inkább beággyzódási vérzés lehetett? Egyet tudok biztosra, 2024. dec 31-én még biztosan nem voltam várandós, mert bekerültem a sürgősségire és CT előtt megnézték vérből. Megyek orvoshoz, de csak a jövő hét második felében és addig jó lenne tudni, mire készüljek. Vannak tüneteim, feszül a mellem, időnként szurkál a méhem, de ugye pár napom belül meg kellene jöjjön, így még ez se jelent terhességet. Mikor érdemes tesztelni újra? Köszönöm!
ma 10:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Én a helyedben kétnaponta tesztelnék és akkor látod majd hogy erősödik-e a csík. Szorítok!😊
ma 10:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Igazából az első olyan erős lett, hogy már szerintem nincs hova erősödnie. :D Érdemes másféle tesztet is megpróbálni esetleg? Kevésbé érzékenyet, hogy az mit mutat?
ma 10:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a mostani ciklusban fogant. A facelle érzékeny...a nem várt napján már simán lehet erős pozi, de legkésőbb 2 nappal nem várt után már az lesz.
ma 10:16
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Próbálhatsz, de úgyis az egyforma teszteknél fogod tudni nyomon követni a változást. :)

(Én vagy 6 fajta tesztet kipróbáltam, biztos ami tuti alapon 😂)

ma 10:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Január 16 az utolsó mensid, tehát jó esetben már késik. Teljesen normális az erős teszt. Nem tudom mi ezen a meglepő. 10-es testt a facelle így az a jó, ha erős 2 csíkos késésnél.

Vagy neked 50 napos ciklusaid szoktak lenni?

Szóval érted :)

Minden a legjobb időben van, ez a ciklus nyert.

ma 10:18
 6/12 A kérdező kommentje:
#3, Én még a nemvárt előtt vagyok pár nappal és már erős pozitív, ezért gondoltam, hogy inkább az előző ciklusban fogant. De lehet, hogy csak a teszt érzékenysége miatt. Vagy ikrek, úgy tudom, ott egész korán is lehet egész magas a HCG szint. :D
ma 10:22
 7/12 A kérdező kommentje:
#5, Tapasztalatlan vagyok, nekem minden meglepő. :) Nem azt mondtam, hogy kizárt, de azért még nem telt el annyi idő sem, hogy biztosra mondhassam.
ma 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy biztos, ha január 16-án ment volna el, akkor most negatív lenne a teszted (kivéve ha nem tisztultál ki rendesen, de akkor már szerintem egyéb problémád is lenne).

Én jártam úgy, hogy amit menstruációnak hittem, az tuti nem az volt, mert nekem a ciklus vélt közepén volt maximum erősségű tesztem (raadásul 25-ös), igaz, az a baba végül nem maradt velem :(

De mikor ő elment, egy héten belül alig láthatóra halványult a teszt, és elmúlt a mellfájdalom is teljesen.

Amúgy a kisfiammal a ciklus 27. napján (nem követett ovu mellett)is erős pozi lett a Facelle, de bőven nem annyira, mint a vetéléssel végződött terhességnél az x-epil... Tehát szerintem éppen lehet, hogy korábban fogant, de az is lehet, hogy a mostani ciklusban sikerült, és mindkét esetben lehet ez egy problémamentesen fejlődő terhesség, de sajnos a missed ab is benne van a pakliban... Egyelőre nincs teendőd, ha nem tapasztalsz erős fájdalmat, illetve szokatlan (nagyon erős vagy kávézacc-szerű) vérzést, akkor simán várd ki a jövőhetet, és kiderül :)

Szurkolok, hogy egészséges baba legyen a dologban! :)

ma 10:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Azért veszek egy X-epil tesztet, mert mostmár kíváncsi vagyok, az mit fog mutatni! :D
ma 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem értem, miért ne foganhatott volna 16-a után. Egyértelmű, hogy ebből a ciklusból van. Egyébként az az érdekes, hogy jobban el tudod képzelni, hogy egy alig megfogant terhesség elhalása után még HETEKKEL később erős lesz a teszt, mint azt, hogy amire kitalálták a terhességi tesztet, hogy a menstruáció környékén pozitív legyen, ha terhesség áll fent.

Azért ikrekbe se éld bele magad, kicsi az esélye.

ma 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!