Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan kérdésem van hogy...

Olyan kérdésem van hogy valaki járt már hasonlóan? Kb. 2honapja nem jött meg a menstruációm (babát tervezünk) és később csináltam tesztet ami 8tesztbol 8pozitiv és az egyik digitális ami 1-2hetes terhességet mutat.folytk-

Figyelt kérdés
viszont a nőgyógyász nem lát babát. Na most azóta eltelt egy hét csináltam még 3tesztet ebből egy digitális ami már 2-3hetes terjednek mutat a másik kettő is teljes csíkos pozitív. Kb. 2 hét múlva kell a dokihoz vissza menni de nem tudom hogy most reménykedjünk hogy sikerült e vagy megint nem sikerült. Sajnos eddig az ultrahang és a vérvizsgálat sem mutatta ki ezelőtt 2-3hettel. Ilyenkor mit érdemes csinálni,vagy hogy gondolkozunk ? Mert kétségbe vagyunk esve...

tegnap 19:52
 1/7 Bogica0616 ***** válasza:
22%
Ilyen korai terhességet nem lát ultrahang. A vér teszt mi volt? Az fontosabb.
tegnap 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mikor volt legelőször pozitív a teszted? Ahhoz képest 1,5 héttel később kell az UH-n bármit látnia az orvosnak.

Azt ne nézd mikor menstruáltál utoljára, nem számít,mivel valószínűleg később volt ovulációd.

A digitális teszt a fogantatás idejét tippeli, ha 1-2 hetet ír, akkor kb 2 héttel ezelőtt lehetett ovulációd, azaz 2-3 hete még nyilván nem mutathatott semmit a vérteszt, mert akkor még nem voltál terhes.

Amikor az első teszt pozitív lett kb akkor lehettél 4 hetes terhes.

tegnap 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt írja, hogy 2 hónapja nem jött meg neki. A terhességi tesztek pozitívak, de a vérteszt és az ultrahang nem mutatott terhesség. Jól értem a helyzetet?

Ebben az esetben nem jelent jót a pozitív teszt.

tegnap 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én nem értem. Mikor lett először pozi a teszted? Mikor volt vérvétel és annak az eredménye?
tegnap 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Légyszi írd le pontosan az alábbiakat:

-mikor volt meg utoljára, illetve hány naposok szoktak lenni a ciklusaid?

-mikor volt először pozitív a vizeletteszted?

-mikor volt a vérteszt, mi lett az eredmény?

-mikor voltál dokinál?

Ha esetleg van képed a tesztekről, az sem ártana, ha fel tudnád tölteni, de ha nincs, akkor ránézésre te hogy látod? Mennyire volt erős az első teszt? Azóta erősödtek, halványultak vagy változatlanok?

tegnap 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
25%
Ha valóban 2-3 hetes terhesség, semmit nem fog látni az UH. Nem véletlen mondják hog 7 héten menj az orvoshoz. Teljesen feleslegesen stresszeled magad. Nem is értem minek vagy kétségbeesve. Ez vagy egy kamu kérdés vagy nem tudom.
tegnap 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

Ha a vérteszt negatív, akkor lehet van egy cisztád. Az produkál pozi hcg tesztet.

Egyébként annyira össze vissza írtad le a dolgokat, hogy nem tudjuk mikor is csináltad a tesztet.

2 hónapja vagy pár napja?

Az első pozi teszt után, legkésőbb 2 héttel már méhen belül kell látni a terhességet.

Ha nem telt el ennyi idő akkor remény van még, ha több hét telt el, akkor nem vagy terhes más gond van.

tegnap 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!