Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Digitalis clearblue tesztet,...

Digitalis clearblue tesztet, ami a hetet is mutatja, csak az elmaradt menstruacio után érdemes használni?

Figyelt kérdés

dec. 12. 10:07
 1/5 NemFogodKitalálni ***** válasza:
24%
Minden esetben várd meg legalább a menstruáció esedékes napját. Nem csak ennél, bármilyen tesztnél.
dec. 12. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez nem egy erzekeny teszt.

Amugy miert kene minden esetben megvarni a kesest? Tilos hamarabb tesztelni vagy mi? Az lehet, hogy felesleges, de ha az ember akar, akkor miert ne?

dec. 12. 10:30
 3/5 NemFogodKitalálni ***** válasza:
23%
Hol írtam, hogy tilos? Persze, teszteljen ha akar. Csak tapasztalatból írtam. Az elmúlt 2 év alatt megcsináltam pár tesztet “idő előtt”. Mostanra tanultam csak belőle, hogy felesleges, mert csak magamnak ártok vele. Kicsi az esély, hogy kimutat bármit a nem várt előtt. Ha meg negatív, akkor meg elkeseredik csak az ember.
dec. 12. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
34%

A clear blue digitális tesztet egyáltalán nem érdemes használni semmikor.

Miért:

- rohadtul drága

- nem a terhességi hetet, hanem az ovulációtól eltelt időt tippeli, ami sokakat összezavar

- nem túl érzékeny, ezért mutathat negatívat akkor, amikor egy sima 150 Ft-os 10-es érzékenységű teszt már pozitív lenne

- lemerül az elem, ezért nem lehet elrakni emlékbe

- Ha túl "kevés" hetet mutat akkor azon lehet izgulni, ha túl "sokat", akkor azon. (lásd példának a 2 nappal ezelőtti kérdést erről)

- Aki gyereket vállal legyen képes annyira, hogy önállóan tud értelmezni egy sima tesztet, és el tud számolni 2-ig, hogy 1 vagy 2 csíkot lát rajta.

dec. 12. 12:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Férjem vette a tesztet, mert már nagyon várja, hátha. A gyogyszertarban ezt adták, hogy ez biztosan pontos🙄
dec. 12. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!