Ki,hogy gondolja ? Érdemes menstruáció előtt 2,3 nappal tesztelni?
Figyelt kérdés
márc. 6. 16:42
1/12 anonim válasza:
Én sose teszteltem hamarabb egyébként,kivéve az utolsó ciklusomban megérzés miatt és az pozitív lett🤷🏼♀️
4/12 anonim válasza:
Bizonytalan lesz az eredmény, így is-úgy is várni kell.
5/12 anonim válasza:
Amennyiben szükséged van az információra, hogy volt-e kémiai terhességed, akkor érdemes. Vagy ha olyan helyen dolgozol, vagy olyan gyógyszert szedsz, hogy a lehető leghamarabb tudnod kell a terhességről, ilyesmi is lehet.
Egyébként meg ízlés kérdése, azt, hogy végül is terhes vagy-e, nem befolyásolja.
7/12 anonim válasza:
Most vàrom a harmadik gyereket, 4 nappal a nemvárt előtt teszteltem, mert már tudtam,hogy valami "nem oké", mikor az illatosított szemeteszsáktól majdnem elhánytam magam, pedig már évek óta használom ugyanazt 🤣
8/12 anonim válasza:
Előtte 2 nappal teszteltem, de csak azért mert oltásra volt időpontom, és ha pozitív, akkor lemondom az oltást. Pozitív lett.
Amúgy nem tesztelnék idő előtt, pénzkidobás és felesleges minden hónapban ezt eljátszani.
9/12 anonim válasza:
Teszteltem, egyszer kemiai lett belole. Masodjara megmaradt (most vagyok 16 hetes) de a munkahelyem miatt muszaj volt korabban, nehez fizikai munkat vegzek es nem emeltem volna szivesen.
10/12 anonim válasza:
Nekem 5-6 nappal mensi előtt + a 10es teszt, de nem az a fontos hanem hogy ovu óta hány nap telt el, nekem ez 9-10 dpo.
Ha neked ovu után 10-11 nappal jön meg, akkor hiába tesztelsz negatív lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!