11napos luteális fázissal nem nagyon számítanék terhességre, szóval várnék.
2023. máj. 27. 19:39
3/18 anonim válasza:
Nekem 10 napos a luteális szakaszom azthittem képtelenség a terhesség mert sokan mondták hogy túl rövid hogy beágyazódjon.Dpo9en pozitívat teszteltem.Ha van teszted tesztelhetsz.
2023. máj. 28. 11:31
4/18 anonim válasza:
2es 10 napos luteális fázissal lettem terhes 3 hónap próbálkozás után.Igenis lehetséges.
2023. máj. 28. 11:32
5/18 anonim válasza:
Lehetséges, de ilyen rövid luteálisnál gondolni kell arra, hogy pont ez az oka a sikertelenségnek. Nagy átlagban 11 alatti luteális hossznák orvosi segítség kell.
Várj úgy, mintha 14 napos lenne és akkor tesztelj.
2023. máj. 28. 11:38
6/18 anonim válasza:
Igen, énis azt hittem hogy ez lehet az oka ha nem sikerül, mégis sikerült szóval ha 11 dpo-n jött meg neki eddig akkor most is ugy " lenne" Dpo 11en tesztelhet ha " sikerült" akkor ott lesz a pozitív.Felesleges kivárni a tankönyvi dpo14et ha egyszer nem annyi a luteális fázisa.
2023. máj. 28. 11:43
7/18 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen, hanem nem számítanék rá. Simán csak örülnék, hogy nem jött még meg, mert ha később jön és mégse vagyok terhes, akkor hosszabb volt a luteális szakaszom(feltéve, ha az ovu napjában biztos vagyok) és nagyobb esélyt látok rá, ha most nem is, később nagyobb eséllyel sikerülni fog. 14.nap előtt nem tesztelnék. (Nekem hosszabb, de így se szoktam, nem vagyok korán tesztelő típus.)
2023. máj. 28. 13:00
8/18 anonim válasza:
Nem látok külömbséget a két kifejezés között.Miért ne számitson terhességre?Ergó ezzel azt akarod mondani hogy mivel 11 napos a luteális fázisa ne számitson terhességre? Miért ne? Miért kell elbizonytalanitani a másikat? Nekem sikerült, akkor neki is sikerülhet 🙏🤰
2023. máj. 28. 13:59
9/18 anonim válasza:
#8! Olvasd el még 1x a kérdést. "Mikor tesztelnél?" ÉN várnék pár napot a teszteléssel.
Persze, hogy lehetséges. Ugyanakkor 14napos lutálissal nagyobb eséllyel esik teherbe valaki, mint 11napossal, ha más különbség nincs köztük. ÉN nem számítanék terhességre, mert ÉN több értelmét látom növelni az esélyét, mint beleélni magam minden hónapban a 11.dpo-n, hogy én vagyok az az 1000-ből egy, akinek így is sikerült.
Pontosan miben bizonytalanítottam el? Nem láttam, hogy írt volna bármit, amiben biztos volt.
2023. máj. 28. 14:45
10/18 anonim válasza:
Annyival bizonytalanítod el eleve hogy ne számitson terhességre, már ennyi elég.Semmi rosszindulat tényleg.Csak én is ebben a cipőben jártam/ járok és nagyon sokhelyen hallottam hogy nehéz.És ez eléggé elbizonytalanitott, elszomorított.Mindössze ennyi:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!