Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 nap múlva kéne megjönnie....

4 nap múlva kéne megjönnie. Ma délutáni teszt negatív lett. Pár óra múlva látni lehetett rajta egy nagyon halvány, szabad szemmel alig látható csíkot. Mit gondoltok? Nagyon korán teszteltem?

Figyelt kérdés

tegnap 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Azt, hogy negatív lett időn belül a teazted.

4 nappal hamarabb még nem szokta biztosra mutatni mindenkinek a teszt.

2 nappal mensi előtt, ha biztosan tudod az ovudat, lh tesztet használtál, akkor a 10-es teszt mindenképp pozitív lesz terhesség esetén.

Időn túl nem nézegetjük, sok teszt, főleg a 10-esek száradás után mutatják a reagenst. Túl érzékenyek.

2 nap múlva csinálj egy facellet.

tegnap 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
tegnap 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Órák után már ne nézegesd mert akkor érvénytelen. Amúgy én a-z-ig minden betegtájékoztatót elolvasom, néha hasznos tud lenni.:)
tegnap 21:54
 4/4 anonim válasza:
Tudom nem válasz a kérdésedre, de én is akkorra nem várom, mint te☺️ szorítok nekünk🤞
ma 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!