Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 nap múlva kéne megjönnie....

4 nap múlva kéne megjönnie. Ma délutáni teszt negatív lett. Pár óra múlva látni lehetett rajta egy nagyon halvány, szabad szemmel alig látható csíkot. Mit gondoltok? Nagyon korán teszteltem?

Figyelt kérdés

jan. 25. 18:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
60%
#10 Lehet teszt fétise van és ferfikent arra gerjed h láthassa.
jan. 27. 19:50
 12/27 anonim ***** válasza:
🤣🤣
jan. 27. 20:19
 13/27 A kérdező kommentje:
Igen. Igazad van. Nem is reménykedem már. Beteg is voltam, úgyhogy lehet nem is baj, hogy most nem sikerült. Ez az első hónap, hogy próbálkozunk. Nem vagyok elkeseredve. :)
jan. 27. 20:34
 14/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ez a jó hozzáállás. Nem szabad keseregni, aki anya akar lenni, annak muszáj előre nézni és menni tovább. Csak úgy érhető el a cél.

Mielőbbi sikert nektek :)

jan. 27. 20:47
 15/27 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki kíváncsi a tesztre miért jelenti azt, hogy adja alá a lovat? Nem értem az összefüggést. 😃

Ami negatív arra senki nem fogja azt mondani, hogy pozitív.

Ja és nincs teszt fétisem csak arra lettem volna kíváncsi, hogy az az időn túli vonal milyen színű.

Ha nem is értetek valamivel egyet attól még nem kell hülyének nézni a másikat és gúnyolni.

További szép estét!

jan. 27. 21:39
 16/27 A kérdező kommentje:
Nincs képem a tesztről. De aranyos vagy hogy ránéztél volna. :)
jan. 27. 21:44
 17/27 A kérdező kommentje:

Nen lett igazatok!😀

Ezen én is nagyon meglepődtem de nem várt után 2 nappal délutáni pisiből full pozitív. 😊

Úgyhogy az a picike halvány, időntúli csík nem hazudott.

febr. 1. 07:05
 18/27 A kérdező kommentje:
Akinek szintén szerdán kellett volna megjönni, Veled miújság?😊
febr. 1. 07:07
 19/27 anonim ***** válasza:
19%

1-es vagyok.

Nem nem volt igazunk... csak akkor a testt negatív volt. Az időn túli érvénytelen. Az, hogy pár nappal később pozit teszteltél attól, az még negatív volt. Ez egy tény. Nem jósolni kell. Amúgy is, ha idő előtt tesztel az ember nyilván lesz negatív tesztje. Ettől sem a teszt lesz vacak, hanem csak negatív a teszt.

Az idő előtt negatív teszt nem jelenti azt, hogy nem terhes az ember, csupán, hogy korai volt.

Szóval nem kéne azt állítani, hogy nem volt igazunk.

febr. 1. 07:38
 20/27 A kérdező kommentje:

Persze értelek.

A lényeg, hogy sikerült! :)

febr. 1. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!