Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 nap múlva kéne megjönnie....

4 nap múlva kéne megjönnie. Ma délutáni teszt negatív lett. Pár óra múlva látni lehetett rajta egy nagyon halvány, szabad szemmel alig látható csíkot. Mit gondoltok? Nagyon korán teszteltem?

Figyelt kérdés

jan. 25. 18:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
De örülök neked! Én vagyok akinek szintén akkor kellett megjönnie vagyis kellett volna, mert nekem is pozi a teszteeem:))🤗 most jön kb egy 2-3 hetes várakozás amíg megyek dokihoz:)
febr. 1. 11:30
 22/27 anonim ***** válasza:

Bababoom :) gratulálok nektek :)

Ha gondoljátok írjatok majd első uh után :)

1#

febr. 1. 12:25
 23/27 A kérdező kommentje:

Én is nagyon örülök Nektek!!!

Én is kb. úgy megyek dokihoz. :)

febr. 1. 16:19
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszönjük!! :)
febr. 1. 16:19
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Azért várj még az örömmel, amíg az orvos nem erősíti meg. A pozitív teszt lehet false pozitive eredmény. A negatív tesz meg minden esetben valid az adott időre nézve.
febr. 1. 17:59
 26/27 anonim ***** válasza:

25-ös azért ilyet erős kijelenteni, hogy lehet false pozitív eredmény. Ami egyértelmű pozitív az nem false. A halvány szellemcsíkok lehetnek false pozitívak, de egy full pozitív teszt nem.

Aztán magamból kiindulva a kérdező is tuti nem egyetlen tesztet csinált. :)

Persze azzal egyetértek, hogy ilyenkor még akármi megtörténhet, de nem szabad erre gondolni. Ha belegondolunk a terhesség bármelyik szakában megtörténhet bármi (sajnos ez az igazság). De csak pozitívan! 🥰

(Én vagyok az, aki szívesen megnézte volna az első időn túli tesztedet is. 😊)

Örülök nektek nagyon! 🥰

febr. 2. 11:19
 27/27 A kérdező kommentje:

Nyilván tisztában vagyok én is azzal, hogy bármikor bármi történhet, de úgy gondolom, hogy pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz.

3 tesztet is csináltam délutáni pisiből. Egy 10-es, egy 25-ös érzékenységűt és egy digitális Clearblue-t ami a heteket is kiírja. :) Mindhárom pozitív volt.

Köszönöm szépen!! :)

febr. 2. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!