20-as David ovulációs teszt 1 vagy 2 napig lesz pozitív?
Figyelt kérdés
Aki használja/használta, mi a tapasztalat? Most csináltam először, 28 napos ciklussal, 10. ciklusnap. Egyértelmű negatív, alig látható. Ha a 14. napon lesz mondjuk az ovulációm, akkor a 12. és 13. nap lesz pozitív? Vagy ez csak egy nap lesz az? Illetve ti mennyire tartottátok be az előtte 2 óra ivás és pisi nélkül dolgot?tegnap 16:13
1/2 anonim válasza:
Nekem szinte mindig két nap mutatta pozinak. Az első napon lassan lett pozi, gyakorlatilag a száradással. Második nap meg 5 percen belül, tehát az volt mindig a valós pozitív.
Soha nem figyeltem az ivásra vagy a pisilésre. Munka után hazaestem és megcsináltam. Így gyakorlatilag csak az azonos időpont volt ami viszont fontos.
Szintén 20-as david tesztet használtam.
2/2 anonim válasza:
Én előtte 2 órát nem ittam, de nem ez a lényeg, hanem hogy a pisi sötét sárga legyen.
Vole, hogy túl világos volt, 5 perc múlva ki tudtam préselni még 1 picit, és az jó volt mintának.
1 vagy 2 napig volt pozitív, én az első neg. Napot vettem ovu napnak, de ahogy erősödött, minden nap együtt voltunk, úgyhogy igazából nem számított.
Szintén 20 as, David teszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!