Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha eddig nem volt pozitív...

Ha eddig nem volt pozitív ovulációs teszt akkor tuti nem volt még ??

Figyelt kérdés
Ez az első tesztelös hónapom 25ös erősségű tesztet vettem
dec. 18. 15:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ehez iszonyat kevés az infó.... hány naposak a ciklusaid, hol tartasz a ciklusban?

Mindne nap kb ugyan akkro délután kell nézni.

Nekem a 25-ös teszt nem vált be... látszott némi erősödés (ugye nem kell erősödnie), meg látszott, hogy hirtelen halványul kb ovu időben. De pozi nem lett.

20-as mutatta szépen :)

Tesztelj tovább :)

dec. 18. 17:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Sajna rendszertelen a menstruációm
dec. 18. 19:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Reggel délután csináltam tesztet
dec. 18. 19:23
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha rendszertelen, akkor nem tudhatod, hogy a 14. Vagyok a 28.ciklusnapon lesz ovud. Teszteld végig a ciklust.
dec. 18. 19:26
 5/14 anonim ***** válasza:
Hanyadik napon vagy? Miota tesztelsz(hanyadik ciklusnaptol)
dec. 18. 19:34
 6/14 A kérdező kommentje:

Ahogy el múlt a menzesz 7.ciklusnaptol ma vagyok a 17.ik

Ma reggel is csináltam az is negatív

Viszont ma már 20as erősségű lh tesztet vettem ez még halványabb mint a 25os amik voltak...

dec. 19. 06:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Ne csak reggel,estefele is tesztelj.
dec. 19. 07:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Reggel este szoktam
dec. 19. 11:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Egyebkent nagyon stresszes tud lenni az lh teszteles. Akinek 2 nap kell csak,es azonnal pozi,utana rogton reped is a tuszo,mert megerzi,fogalma sincs,milyen idegorlo ez a folyamat. Rengeteget kivesz. Meg akkor is,ha mindent a celert.

Tesztelj tovabb kitartoan,hatha majd meg csak ezutan fog pozitiv lenni. Egyebkent meg csomo baba fogant meg negativ lh tesztes honapban anyukaknal

Bent vagyok jopar tesztes, babas csoportba,innen tudom.

dec. 19. 14:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Hozzateszem még,hogy a 2 meres kozott is lehet,hogy lett volna pozi. Vagy neked lehet,ejjel lenne az,mig alszol. En utalok lh tesztelni,de muszaj leglaabb ciklus tudatossag miatt ez egy jo(de nem mindig relevans) informacioforras.

Egyebkent ovus tuneteid vannak? Pl termekeny nyák. Az azert be tudja hatarolni a termekenysegi ablakod. A termekeny nyakban 3 napig is elélhetnek a spermiumok,es a csucsnap(amikor a legtobb ez a nyak) utani szaraz napon reped a tuszo

dec. 19. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!