Ovuteszt! Aki szokott ovutesztelni, szerintetek ez már pozitív? Mert eddig ez a legerőrebb. Kép lent.
2019. jan. 1. 13:26
1/7 anonim válasza:
Sztem holnap lesz. En ugyanezt hasznaltam. De azert akciozhattol ma is, artani nem fog🤣
2/7 A kérdező kommentje:
Hát az akciózás az megy majdnem minden nap :D am ez tegnap esti teszt de a ma reggeli meg teljesen halvány volt:/ szóval nem tudom, és ez a 20.napom már. Eddig minden nap ilyen volt, hogy reggel halvány este meg erősebb, de eddig ez a legerősebb.
2019. jan. 1. 13:43
3/7 anonim válasza:
Ovulációs tesztet délutáni vizeletből kell csinálni!
Másrészt meg egy tesztről nem tudunk mit írni, ehhez látni kell előtte utána lévő napokon ellőtt teszteket (amiket délután csináltál).
4/7 anonim válasza:
Es meg ki van emelve a kerdes. 🤦♀️ Jaj
5/7 anonim válasza:
Ha gyereket akarsz akciozzal kevesebbet
6/7 A kérdező kommentje:
A dokim mondta, hogy reggel délben és este csináljak teszteket. De én csak kétszer csinálok. De leírtam, hogy ez a legerősebb mi ebben a hónapban kijött. Napról-napra erősödött és ezután már csak halványodott. Csak arra voltam kíváncsi, hogy ezt lehet-e már pozitívnak ítélni vagy ez még negatív.
2019. jan. 5. 19:06
7/7 anonim válasza:
Pont ez van velem, hogy mindig ilyen félig halvány.nagyon idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!