Pozítiv tesztre vár valaki az új évre?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2. Hónap próba.
10.én volt mensi...olyan 24 körül peteérés..7 körül nem várom.
Ami feltűnt hogy nem fáj a cicim pedig pé után szinte azonnal elkezd fájni.Hasszurka van de az szokásos.
2018. dec. 30. 23:18
2/76 A kérdező kommentje:
Szia. Mikor aktuális a teszt nálad? Tünet?
2018. dec. 30. 23:27
3/76 anonim válasza:
Nekem most lesz peteérésem majd a napokban, mi lassan 1 éve próbálkozunk.
4/76 anonim válasza:
Január 10-re nem várom. 1 éve volt missed abom, mostanára úgy gondoltuk, hogy újra próbálkozunk.
5/76 anonim válasza:
Január 3-ra nem várom.
Ovu utáni napoktól kezdve érzékenyek a melleim ami nálam legutóbb babát jelzett, úgyhogy nagyon izgulok.
6/76 A kérdező kommentje:
Nekem is az elsőnél fájt,most szokatlan is hogy nem fáj.
Alapvetően szokott minden mensi előtt. Most hátha majd később fájdul meg a baba miatt. :)
2018. dec. 31. 10:03
7/76 anonim válasza:
Mara v holnapra nem varom, par honapja probalkozunk, van mar egy kisfiam, holnap reggel tesztelek :)
8/76 anonim válasza:
Én a pénteket várom,akkor lesz az eldő terhes vizsgálatom.Nálunk karácsonyi ajándék volt a pozi teszt. :) 2 hónapja kémiai terhességem volt,ezért nagyon izgulok hogy most minden oké legyen.
9/76 anonim válasza:
Én is csatlakozom, 15-re nem várom, most ovuteszteltem először, remélem sikerül. 3 éve próbálkozunk. V🌹
10/76 anonim válasza:
Én 6-7-re nem várom 😊 még csak pár hónapja próbálkozunk. Szokásos mensi előtti tüneteim vannak. Hasszurka, néha mellfájdalom. Semmi érdekes. Szurkolok mindenkinek! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!