Pozítiv tesztre vár valaki az új évre?
Sziasztok!
2. Hónap próba.
10.én volt mensi...olyan 24 körül peteérés..7 körül nem várom.
Ami feltűnt hogy nem fáj a cicim pedig pé után szinte azonnal elkezd fájni.Hasszurka van de az szokásos.
Hello! A “4 napos vagyok”! Ma reggeli tesztem:
Határozottan erősebb, mint a múltkori.
Ma van a nemvárt mensim első napja. Jele nincs mensinek. Vagyis nem görcsölök. Helyette van émelygés, borzalmas fáradtság, fejfájás, rossz közérzet, enyhe mellfájdalom.
Remélem minden jól alakul 😊
Üdv: FK
Olyan jó látni a pozitív teszted,FK! Remélem minden rendben lesz veletek :)
Én a 17-es vagyok,jelenleg 3 napja késik, de semmi tünetem, viszont rettenetesen félek tesztelni, mert ha negatív lesz, tuti összeomlok. Ráadásul ma van a szülinapom..
Kedves 17-es! Szurkolok neked. Ma reggel nekem sincs semmi bajom. 😊 lehet hogy még nem ébredtek fel velem a tünetek. Korán van még 😁
A tipikus termés tüneteim nekem sincsenek. A cicim egyáltalán nem fáj. Amíg nem jön meg, addig mindig van remény.
Szerintem rosszabb a bizonytalanságban lenni. Én is féltem ma reggelig, hogy vajon erősebb lesz-e. Szerintem tesztelj. Legalább akkor biztosat tudsz, még ha rossz hírt is kapsz.
Sok szerencsét! És boldog születésnapot kívánok!! 😊🎂
Fk! Juhú,juhú 🤗 örülök neked nagyon! 😘 én ma teszteltem,elvileg nem várt napja van. Mensi sehol,cicim leszakad a teszt viszont negatív.
Hidegrázásom van 3 napja,hányinger,feszít a méhemnél ilyesmi...lehet a túlzott idegeskedés teszi.
Hát meglátjuk. Szerdán újra tesztelek ha addig nem jön meg.
17es! Tényleg nem jó ha nem tesztelsz,az is felőröl ám. Majd ird meg mi az eredmény. Boldog szülinapot! 🎁🎉🍾
Kedves Kérdező!
Köszönöm a kedvességed!
Tudod! Amíg nem jön meg mindig van remény! 😊 Szurkolok! Majd jelentkezz! 😊
Én majd csak hónap végén megyek orvoshoz.
Üdv. FK
FK, ez Predictor?
Nekem is hasonlo erossegu lett a nem vart napjan, ket nappal kesobb, majdnem, mint a tesztcsik, ma vagyok 5 hetes
Linda
Szia Linda! Igen, ez Predictor. Nekem az első az két nappal előtte, a második a nemvárt napján készült. Gratulálok neked! 😊 remélem mi is szépen haladunk majd előre 😊 én is akarok tesztelni majd még pár nap múlva
FK
Sziasztok! 15ös! Nekem is volt pár napja ilyen hasszurkám,lehatolt a nyilalás.
Én most a magasabb hőről olvastam. Nem tudom irtam e de 3 napja ráz a hideg,de semmi betegségre utaló tünetem nincs. A hőm 37,3-37 volt tegnap és ma is. Megjegyzem ez nem a reggeli hüvelyben történő hőmérés amit görbéhez csinálunk,hanem a sima hónaljban mért hő. Én este is mértem meg reggel is.
Na szóval olvastam hogy korai terhességi tünet ha megfázásra utaló jeleket tapasztalsz magadon.
Nekem még mindig fáj a cicim,nagyon és szemmel láthatóan teltebbek,a méhem feszül,émelygek...stb stb
Ha babám van akkor jól megtréfál. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!