Pozítiv tesztre vár valaki az új évre?
Sziasztok!
2. Hónap próba.
10.én volt mensi...olyan 24 körül peteérés..7 körül nem várom.
Ami feltűnt hogy nem fáj a cicim pedig pé után szinte azonnal elkezd fájni.Hasszurka van de az szokásos.
Kedves Lányok!! Mindenkinek nagyon szurkolok!! Annyit gondolok rátok!! Mindig izgatottan nézem, hátha jelentkezett valamelyikőtök!
Én tegnap vettem Elevitet. Ma elkezdem.
Nagy drukk mindenkinek! 😊
FK
17-es vagyok. Nekem sajnos megjött. Pár nap és a 29. próbálkozós hónap indul. Talán nagyobb szerencsénk lesz.
Többieknek kitartást, akinek sikerült, boldog babavárást, sok egészséget.❤️
17-es! Nagyon sajnálom 😢 én nagyon szurkolok nektek!!
FK
Sziasztok! 15ös muti képet! 😊
17es sajnálom,drukkolok hogy minél előbb sikerüljön.
Én hétvégén tesztelek újra ha addig nem jön meg.😊
Kedves 15-ös és Kérdező!
Mi újság? Hogy vagytok?😊
FK
Sziasztok! Sajnálom 15ös! :( de akkor a halvány pozi mitől volt? 😯
FK! Én utáltam az elevitet. Olyan szépen mindig csak 1-1 kilókat hiztam minden hónapban a kislányommal(Femibiont szedtem),de amikor a doki rábeszélt az elevitre egy hónap alatt 5kilo feljött..na mondtam kösszszépen,adjon valami mást.Most se szedném. De persze ez csak lábjegyzet,az én tapasztalatom.
Nagyon várom a hétvégét,eddig jele sincs a mensinek,hasszurka,néha derékfájás,és óriás cicik 😅 Ha késöbb is volt pé-m,a tesztnek már mutatnia kell ha baba van.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!