Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozítiv tesztre vár valaki az...

Pozítiv tesztre vár valaki az új évre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2. Hónap próba.

10.én volt mensi...olyan 24 körül peteérés..7 körül nem várom.

Ami feltűnt hogy nem fáj a cicim pedig pé után szinte azonnal elkezd fájni.Hasszurka van de az szokásos.

2018. dec. 30. 23:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
15 vagyok. Ma reggel one step 10-es teszt halvány pozi. De annyira hogy én még negának veszem.. mostanába sok rosszat olvastam róla úgyhogy megyek veszek inkább a patikába predictort :)
2019. jan. 8. 06:39
 42/76 anonim ***** válasza:

Kedves Lányok!! Mindenkinek nagyon szurkolok!! Annyit gondolok rátok!! Mindig izgatottan nézem, hátha jelentkezett valamelyikőtök!

Én tegnap vettem Elevitet. Ma elkezdem.

Nagy drukk mindenkinek! 😊

FK

2019. jan. 8. 07:05
 43/76 anonim ***** válasza:

17-es vagyok. Nekem sajnos megjött. Pár nap és a 29. próbálkozós hónap indul. Talán nagyobb szerencsénk lesz.

Többieknek kitartást, akinek sikerült, boldog babavárást, sok egészséget.❤️

2019. jan. 8. 11:53
 44/76 anonim ***** válasza:

17-es! Nagyon sajnálom 😢 én nagyon szurkolok nektek!!

FK

2019. jan. 8. 13:21
 45/76 A kérdező kommentje:

Sziasztok! 15ös muti képet! 😊

17es sajnálom,drukkolok hogy minél előbb sikerüljön.

Én hétvégén tesztelek újra ha addig nem jön meg.😊

2019. jan. 8. 21:15
 46/76 anonim ***** válasza:

Kedves 15-ös és Kérdező!

Mi újság? Hogy vagytok?😊

FK

2019. jan. 10. 06:48
 47/76 anonim ***** válasza:
15 vagyok. Ma elkezdtem pecsételni, és enyhén görcsölök. Holnapra megint megjön :( pedig olyan óramű pontosságú a ciklusom és a középidős fájdalom is megvolt és jókor voltunk együtt. Valami gond lehet?
2019. jan. 10. 07:44
 48/76 anonim ***** válasza:
Egyébként van már egy lányunk, ő azonnal összejött. Amint abbahagytam a Lindinette fogamzásgátlót rá kb 1 hónapra. Igaz nagyon nehéz volt a terhesség és a szülés is.
2019. jan. 10. 07:48
 49/76 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! 😢

FK

2019. jan. 10. 14:17
 50/76 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Sajnálom 15ös! :( de akkor a halvány pozi mitől volt? 😯

FK! Én utáltam az elevitet. Olyan szépen mindig csak 1-1 kilókat hiztam minden hónapban a kislányommal(Femibiont szedtem),de amikor a doki rábeszélt az elevitre egy hónap alatt 5kilo feljött..na mondtam kösszszépen,adjon valami mást.Most se szedném. De persze ez csak lábjegyzet,az én tapasztalatom.

Nagyon várom a hétvégét,eddig jele sincs a mensinek,hasszurka,néha derékfájás,és óriás cicik 😅 Ha késöbb is volt pé-m,a tesztnek már mutatnia kell ha baba van.😊

2019. jan. 10. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!