Légyszi, nézzetek már rá a tesztre. Pozitív vagy fals eredmény lehet? (kép)
Múlt hónapban voltam nőgyógyásznál. Akkor 11 cisztát talált a petefészkeimben. PCOS-re gyanakodott a doki. Laborba küldött és meddőségi vizsgálatra, mondván, hogy valószínűleg a teherbeeséssel is gond lesz. Úgy voltunk vele a férjemmel, hogy valószínűleg nagyon hosszú út áll előttünk a babavárásig, így nem védekezünk. 2 hét múlva kell visszamennem a dokihoz, hogy kiértékelje a leleteket. (addig szabin van).
A menstruációm mindig össze-vissza jött meg, most is késik, de egy kicsit furcsán éreztem magam ezért is csináltam a tesztet. Szerintetek?
Én is erre gondoltam, vagy hogy valami más miatt pozitív.
Rákerestem neten és azt írja, hogy PCOS mellett mindig negatív a hCG...aztán meg ki tudja...
Köszönöm szépen!
Attól tartok, hogy gondban vagyok, ami a dokikat illeti. A magánrendelések csak hétfőn vannak nyitva, sztk-ba délelőtt nem mehetek a munkahelyem miatt, a dokim meg csak 2 hét múlva jön vissza.
Addig mit ajánlotok, mit tudok csinálni?
Ezek szerint akkor a "menstruációs fájdalamak" (ölfájás, derékfájás), normálisak? Vagy aggódnom kellene?
Egyertelmu, terhes vagy! 😉
Szedj kismama vitamint es ennyi! Ha esetleg gorcsolgetsz meg magneziumot!:)
Majd irj mi volt dokinal!;))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!