Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozítiv tesztre vár valaki az...

Pozítiv tesztre vár valaki az új évre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2. Hónap próba.

10.én volt mensi...olyan 24 körül peteérés..7 körül nem várom.

Ami feltűnt hogy nem fáj a cicim pedig pé után szinte azonnal elkezd fájni.Hasszurka van de az szokásos.

2018. dec. 30. 23:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:

Kérdező! Köszönöm a tanácsot! Akkor ha elfogy veszek mást! Erre a trimeszterre való csak Elevitből volt, azért ezt vettem.

Veled együtt izgulok!! Le a kalappal hogy eddig kibírtad tesztelés nélkül!! 😊 jelentkezz ám mindenképp!!

Én holnap kerek időpontot orvoshoz. Hónap végén szeretnék menni. Kolléganőim nagyon aranyosak. Figyelnek rám. Óvnak, ha épp olyan feladatot kapnék. A főnökömnek még nem akarom elmondani. Majd február végén. Irodában dolgozom, de nem engedik h nehezet emeljek.

FK

2019. jan. 10. 20:41
 52/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Volt még egy tesztem. Megcsináltam ma reggel. Ma vagyok 4+5 hetes.

Nagyon szépen erősödött a teszt. Január 29-én megyek dokihoz.

[link]

Kérdező! Veled mi újság? Sokat gondoltam rád a napokban.

Üdv. FK

2019. jan. 12. 08:17
 53/76 anonim ***** válasza:

Nagyon szépek a tesztjeid :) Gratulálok. Remélem doki után majd megírod, hogy mi a helyzet.

17-es

2019. jan. 12. 08:29
 54/76 anonim ***** válasza:

Mindenképp jelentkezek! 😊

FK

2019. jan. 12. 08:53
 55/76 anonim ***** válasza:

FK

4+5n nekem is kb ilyen volt a predictir! :)

Gratulalok!

Ma vagyok 5+5, en sziveszterre v ujevre nem vartam, jo h irod a dokit, nekem is kell idot kernem, boldog babavarast, majd irj h mi volt az orvosnal! :)

2019. jan. 12. 09:09
 56/76 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Sajnos nekem ma megjött. Azért fel nem adjuk. 😊 hétfön veszek teát és elkezdem inni.

FK! Szuper tesztek,szívből gratulálok. 🤗😍

2019. jan. 12. 23:22
 57/76 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Nagyon sajnálom! De továbbra is szurkolok nektek!

Köszönöm a kedves szavakat!

FK

2019. jan. 13. 07:03
 58/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Voltam dokinál. 6+4 hetes a baba. Már dobog a szíve ❤️ Két hét múlva vissza kell mennem 😊

FK

2019. jan. 30. 13:22
 59/76 A kérdező kommentje:
Gratulálok FK! Nagyon sok egészséget kívánok nektek! 😍
2019. febr. 3. 08:47
 60/76 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 15 vagyok. Gratulálok FK :) ma tettem fel kérdést is ezzel kapcsolatba. [link] Tegnap ugyanez a teszt nega lett. Illetve az intimed halvány. Holnap veszek másikat is
2019. febr. 3. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!