Pozítiv tesztre vár valaki az új évre?
Sziasztok!
2. Hónap próba.
10.én volt mensi...olyan 24 körül peteérés..7 körül nem várom.
Ami feltűnt hogy nem fáj a cicim pedig pé után szinte azonnal elkezd fájni.Hasszurka van de az szokásos.
Kérdező! Köszönöm a tanácsot! Akkor ha elfogy veszek mást! Erre a trimeszterre való csak Elevitből volt, azért ezt vettem.
Veled együtt izgulok!! Le a kalappal hogy eddig kibírtad tesztelés nélkül!! 😊 jelentkezz ám mindenképp!!
Én holnap kerek időpontot orvoshoz. Hónap végén szeretnék menni. Kolléganőim nagyon aranyosak. Figyelnek rám. Óvnak, ha épp olyan feladatot kapnék. A főnökömnek még nem akarom elmondani. Majd február végén. Irodában dolgozom, de nem engedik h nehezet emeljek.
FK
Sziasztok!
Volt még egy tesztem. Megcsináltam ma reggel. Ma vagyok 4+5 hetes.
Nagyon szépen erősödött a teszt. Január 29-én megyek dokihoz.
Kérdező! Veled mi újság? Sokat gondoltam rád a napokban.
Üdv. FK
Nagyon szépek a tesztjeid :) Gratulálok. Remélem doki után majd megírod, hogy mi a helyzet.
17-es
FK
4+5n nekem is kb ilyen volt a predictir! :)
Gratulalok!
Ma vagyok 5+5, en sziveszterre v ujevre nem vartam, jo h irod a dokit, nekem is kell idot kernem, boldog babavarast, majd irj h mi volt az orvosnal! :)
Sziasztok! Sajnos nekem ma megjött. Azért fel nem adjuk. 😊 hétfön veszek teát és elkezdem inni.
FK! Szuper tesztek,szívből gratulálok. 🤗😍
Kedves kérdező! Nagyon sajnálom! De továbbra is szurkolok nektek!
Köszönöm a kedves szavakat!
FK
Sziasztok! Voltam dokinál. 6+4 hetes a baba. Már dobog a szíve ❤️ Két hét múlva vissza kell mennem 😊
FK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!