Pozítiv tesztre vár valaki az új évre?
Sziasztok!
2. Hónap próba.
10.én volt mensi...olyan 24 körül peteérés..7 körül nem várom.
Ami feltűnt hogy nem fáj a cicim pedig pé után szinte azonnal elkezd fájni.Hasszurka van de az szokásos.
17-es vagyok Tünetek nincsenek (bár 2 hete hányingerem van, csak jelenleg szüleimnél vagyunk külföldön, holnap megyünk haza, hétfőn elmegyek dokihoz a szülinapom alkalmából, hátha megint elküldenek gyomortükrözésre..)
És itt volt egy kérdés talán kettővel előbb: a párommal mindketten a huszas éveink közepén járunk :)
Sziasztok! Úgy gondolom amíg nem jön meg addig van remény. :)
Tünetekkel hogy álltok? Nekem a cicim egyre jobban fáj,érzékeny nagyon nagyon.
Én leghamarabb vasárnap tesztelek.
En vagyok aki tegnap negatívat tesztelt. Sajnos megjött...
Több mint 1 eve már, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót, májusban pozit teszteltem, de sajna 9 hetesen abba maradt a szívverése, igy missed ab lett a vége :(
4 éves kisfiam, a gyógyszer abbahagyása utáni 2. hónapban fogant. Szomorú vagyok, hogy most nem sikerül :(
Én vagyok, akinek 4 nappal előbb negatív a tesztje.
Nálam cici hol fáj, hol nem. Nem vészes. A hasam az szurkál, de ezeket bármire rá lehet fogni.
Nem bízom benne, hogy baba van. Nekem az a véleményem, hogy ha lenne, akkor tuti már most egyértelmű jelei lennének. Semmi sem másabb, mint egyébként szokott lenni. Valahol mélyen persze, hogy reménykedek. De az eszem azt súgja, hogy nincs baba.
Sziasztok! Én vagyok a 4 nappal ezelőtti tesztelős. Ma reggel csinaltam egy predictort. Vagyis még 2 nap van a mensiig.
Szerintem ez halvány pozitív. Szerintetek? Pár másodperc alatt ilyen lett. Egyből láttuk.
Üdv: FK
4 nappal ezelőtti! Az bizony két csík. Halk gratula nektek ❤ nekem a lányommal ugyan ilyen halványan kezdődött. Hozz még majd képet ha erösödött.
Nektek nagyon boldog az új év 😊
Köszönjük szépen! Azért nagy az izgalom, hogy ilyen teszt után a mensi se jelentkezzen. De ha nem is marad velünk, akkor legalább tudjuk, hogy lehet babánk 😊 ma veszek még teszteket. És ha holnap nem is, akkor hétfőn reggel tesztelek. 😊 mindenképp jelentkezek.
FK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!